Atide. parašė:
Gal kam teko vežimo dalis, plauti skalbykleje ir džiovinti elektrinėje dziovykleje? Skalbti skalbykleje manau galima bet bijau dėl dziovykles 🤔 gal kas susidurete?…
Mes daug kartų džiovinom, tai viskas OK 🙂
Atide. parašė:
Gal kam teko vežimo dalis, plauti skalbykleje ir džiovinti elektrinėje dziovykleje? Skalbti skalbykleje manau galima bet bijau dėl dziovykles 🤔 gal kas susidurete?…
ViJan parašė:
Ačiū bandysim ☺️
Atide. parašė:
O aš pabijojau į džiovykle kišti 🙈
Reeddaa parašė:
Labas rytas, tai jums dar gerai kad 29😉😉😉mano mazoji 31d.gimusi. Ir taip kiekvienas menuo neturi 31d, o apie vasari tai isvis patyliu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Daktare vis sako pas …
Opa, 3 dienom menesis anksčiau sukanka 🤣
Maniskis 6 diena gimęs, bet taip pagalvojus irgi ta sukaktis kelio dienom greičiau įvyksta 😁
Reeddaa parašė:
Labas rytas, tai jums dar gerai kad 29😉😉😉mano mazoji 31d.gimusi. Ir taip kiekvienas menuo neturi 31d, o apie vasari tai isvis patyliu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Daktare vis sako pas …
Rimtai! Net nepagalvojau 😅
Rūtel parašė:
Sveikos, ar dar liko vaikiukų, kurie nešliaužioja? Vėl kyla nerimas, kad reiks apsilankyt pas kineziterapeutę.. Bandau ant grindų ją skatint, tik pradedu ir ji puol…
Mūsų panelė nešliaužioja, paskatinta pyksta, tai ne spaudžiam.. Tačiau praeitą savaitę pradėjo bandyt stotis ant keturių, suptis ir po 2 dienų jau nuo pilvuko atsisėda pati, o dabar dar matosi nori ropot bet neišeina 🤣visiem savo laikas, bet kai pradeda judėt tai oho!👀
Buzhule parašė:
Labas rytas, kaip manot, kurią dieną šį mėnesį švęsti vaiko 8 mėn, jei gimė 29 d.?🙈🤔🤣 (džiugu, kad bent ne vasario 29 gimė)
Bandykit 28 d.
Wisagale parašė:
Mūsų panelė nešliaužioja, paskatinta pyksta, tai ne spaudžiam.. Tačiau praeitą savaitę pradėjo bandyt stotis ant keturių, suptis ir po 2 dienų jau nuo pilvuko atsis…
Mano sunus sliauzia kaip kareivis. Be koju tik rankom pagrinde 🤣
Dukra nesliauzia bet atsiranda ten pat. Kaip? Verciasi 10 kartu ir daugiau ir sliauzia ratu bet ne i prieki.
As esu tiek issunkta nemiegojimo kad jau nebepergyvenu 🤣 Ijungiau isgyvenimo programa
Only_good_souls parašė:
Mano sunus sliauzia kaip kareivis. Be koju tik rankom pagrinde 🤣
Dukra nesliauzia bet atsiranda ten pat. Kaip? Verciasi 10 kartu ir daugiau ir slia…
As tai galvoju, ar ateis toks momentas, kai bus galima tiesiog atsipalaiduoti ir pasidziaugti laseliu ramybes. Iki 6 men pergyvenau del fizines raidos, kad nesivercia, to ano nedaro. 8 men sedi ropoja stojasi viskas tvarkoj, bet dabar problema, kad visiskai mesos atsisako, o musu gelezis ant ribos ir gydytoja sake kaip imanoma daugiau duoti
Niekaip neikisu! Ir atrodo zandukai pablyske...
Ech, noreciau tiesiog viena vakara atsijungti nuo to nuolatinio nerimo, labai vargina...
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai