Mammma parašė:
Sveikos! Kaip pas jus miego reikaliukai? Nu pas mus koks kosmaras negaliu 🙄😑
Manau, kad gali but kelios priezastys, man tai panasu, kad vaikas perima dali Jusu itampos ir jei dabar raidos suolis, tai tikraaai gali buti ir del to
Mammma parašė:
Sveikos! Kaip pas jus miego reikaliukai? Nu pas mus koks kosmaras negaliu 🙄😑
Manau, kad gali but kelios priezastys, man tai panasu, kad vaikas perima dali Jusu itampos ir jei dabar raidos suolis, tai tikraaai gali buti ir del to
O mano atvirkščiai - kažkokia tai miegalė. Anksčiau vakare migdydavosi ~30min, o dabar paguldau 21.30 ir sminga praktiškai iškart. Pietums irgi sminga staigiai. Ir miega ne valandą, kaip įprastai, o 2-3... O nepasakyčiau, kad labai jau daug kažkokios fizinės veiklos kasdien būna. Keliasi daugmaž kaip visad - 7.30-8val. BEEEEET ištisai niurzga, irzli, pikta, rėksnė. Tik kas biškį negerai, tuoj krenta, cypia, rėkia. Va, važiuojam iš kažkur ir tik pamato, kad jau kelias link namų - viskas, kad pradės kaukt. O mane blaško, aš neseniai vairuojanti, tai man stresas, pati, kai jau trūksta kantrybė, pradedu baubt mašinoj ant jos.
Nervai nebelaiko. Rankos dreba. Jau atrodo kaip stversiu aš ją... Jau ir tyliai kalbu, ramiai stengiuosi, vistiek kažkokia dramos karalaitė. Kas čia jai yra. Taip pavargau, jūs neįsivaizduojat😭😭😭
Plius šitie visokie šių dienų stresai man 'pradangino' mėnesinės, jau nežinia kiek laiko vėluoja, širdis permušinėja, daužosi.
Jau apribojau visokius soc tinklus iki minimumo, bet šianakt vistiek sapnavau suknistą raketą, kuri nusileido man priešais automobilį. Nu krč.
Ir dabar, kas dėl mergaitės. Ar čia kažkoks toks etapas? Ar čia mano vienos tokia zyzalas?😭😫
Mamos, KAIP JŪS LAIKOTĖS?
Women. parašė:
Manau, kad gali but kelios priezastys, man tai panasu, kad vaikas perima dali Jusu itampos ir jei dabar raidos suolis, tai tikraaai gali buti ir del to![]()
Būna dar kažkokie šuoliai tokio amžiaus?😭
justė. parašė:
O mano atvirkščiai - kažkokia tai miegalė. Anksčiau vakare migdydavosi ~30min, o dabar paguldau 21.30 ir sminga praktiškai iškart. Pietums irgi sminga staigiai. Ir …
Ne pas jus viena, pas mus tas pats... toks irzlumas, kad neimanoma susisneket... 🤦♀️
Pastoviai lipa ant manes, is niekur nieko verkt, klykt pradeda, nesuprasi kas vyksta ir neiseina niekaip nuramint 😳 bijau net eit i lauka su mazyte, nes neduok dieve rankas paskaus ja kilnot ant ciuzyklos, tai taip kakaryne pakels kad valanda verks (jau buve taip), nu sekina labai, labiausiai tas, kad nori vaikui padet ir nezinai kaip, tada is bejegiskumo ir pyktis imt pradeda, baisu... 😑
Buna paskutinis miego regresas 2 metu ir siaip gi jei kazka ismoksta susisuka jiems ten galvytese viskas. Tai musu atveju kalba pradeda atsirist pagaliau 🙂
justė. parašė:
O mano atvirkščiai - kažkokia tai miegalė. Anksčiau vakare migdydavosi ~30min, o dabar paguldau 21.30 ir sminga praktiškai iškart. Pietums irgi sminga staigiai. Ir …
Jetus, žinok ir manoji isterijų karalienė, aš jau atrodo ausis užsikimščiau, kad negirdėčiu tų klykimų, kieme stovi rėkia ne, kaimynė išlenda sako operos solistė repetuoja? 🤣 patikėk, ne tu viena, panašu, kad toks etapas mažiukams mūsų, bet labai suprantu jus, kad sunku, aš viena su trim vaikais, vyras komandiruotėj tai irgi nerimas, stresas, įtampa namie.. jau tik ryte soc tinklus skaitau, nes per daug įsijaučiau ir matau, kad tai kenkia.. bet negaliu nusiraminti... o dar šiand mažiukė sukarščiavo.. tik numušu tempę ir vėl 39... 😭😭😭 bet net nžn jau kaip malšinti visą nerimą...
toffifi parašė:
Jetus, žinok ir manoji isterijų karalienė, aš jau atrodo ausis užsikimščiau, kad negirdėčiu tų klykimų, kieme stovi rėkia ne, kaimynė išlenda sako operos solistė re…
Jau pradžia teisinga, tik kartą dienoje paskaitot aktualijas. Pati irgi pastebėjau, kad pastoviai skrolinant antraštes tik nervas ima. Viena karta dienoje paskaitai, sugromuluoji ir uzsiemi darbais, kokia YouTube kitokia tema įsijungiu ☺️
Ir pas mus dramu karalaite 🙄 as jau nebegaliu, siandien net isbariau ja, nervai nelaiko, paskui gailejausi, tai snekejomes, buciavomes. Tos isterijos irgi uzeina is niekur, pamperso nekeisim, ant puodo neisim, vandens nenorim, valgyti irgi ne, po sekundes gal jau vandens reikia, va jetau, nezinau irgi nei kaip nuraminti, nei kaip issiaiskinti. Tai paskutines 2 dienas atradau buda, kad kai jau isijaucia ir rekia su baisiom asarom, tai ijungiu tv, pasodinu ant keliu sonuku ir stipriai stipriai apkabinu, taip subuojam ir apsiramina, atsipalaiduoja.... Sunku buti mama, tikras darbas
justė. parašė:
oj tu ne viena. maniškė nuolat nepatenkinta ir zyzianti dėl visko. isterijų kad negalėčiau nuramint ilgai neturim, bet tas verkšlenimas, zyzimas ir lipimas kad nešiočiau kur bebutume veda iš proto jau.
Sveikos,
Apie tridienę mane buvot paminėję, tai tikrai nedaug vaikas buvo išbertas ir išbėrė gal 5-ą dieną. O šiaip tikrai esu skaičius, kad gali būt tiek nedaug ir tiek trumpai vaikas teišbertas, ksd tėvai nė nespėja pamatyt.
Pas gydytojus tai retai einam, bet su mielu noru. Poliklinikos laukiamąjam yra kėdutė su staliuku, o pas gydytoja visokių šviečiančių įrankių. O dangau kaip įdomu!
Su isterijom aš irgi nebesusivaldau... Dabar pagrinde isterijos išėjus laukan... Šiandien buvom lygiai 2 minutes kieme. Pats norėjo išeit, bet vos išėjom ir isterija... Pati pradėjau rėkt, kad nebesivesiu laukan, jei išėjus reikia rėkt ant viso rajono! Už pakarpos ir namo. Liepiau sėst ant kėdutės ir laukt kol mama nusirengs. Kol nusirengiau ir nusiraminau - nurimo ir vėl puikiausia nuotaika abiems. Nebeisim laukan
jau net vyras žvengia iš manęs - vaiką laukas užkniso, viskas ok
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai