Margarita8 parašė:
O draugas nepyksta, kad savo mamai iš karto beveik pasakėt, o jo taip ilgai nesakysit? 😁😁😁
Nepyksta, nes tam turim priežasčių😁 neesu labai mėgiama jo šeimoje, apart jo močiutės, todėl kai dings baisioji rizika, tada ir sužinos🌸
Margarita8 parašė:
O draugas nepyksta, kad savo mamai iš karto beveik pasakėt, o jo taip ilgai nesakysit? 😁😁😁
Nepyksta, nes tam turim priežasčių😁 neesu labai mėgiama jo šeimoje, apart jo močiutės, todėl kai dings baisioji rizika, tada ir sužinos🌸
Na iš tiesų labai ilgai svarsčiau ar rašyti čia ar ne.
Situacija tokia, kad prieš gerus metus turėjau persileidimą, nes kaip tyčia dukrytė iš darželio parsinešė vėjaraupiu s.. Po to nesivystantis, pasekoje gimdos uždegimas.. Ir dabar vėl pastojau. Nors jau baisu bandyti, bet noras yra stipresnis, beto kai dukrytė beveik kas dien prašo sesės ir pasakoja kaip ją mylės nugali visas baimes
Na jau galvojau, kad pagaliau nelaimės baigėsi, bet.. Jau 5ą savaitę prasidėjo tepliojimas, jau maniau, kad viskas. Nuėjau pas gydytoją, sako yra. Po kokios savaitės stiprūs skausmai, kraujavimas. Na vėl grįžau namo su ašaromis, kad nebėra. Nuėjus pas gydytoją pasimatė, kad jau plaka širdutė. Bet ištisai skausmas ir kraujavimas.. Gydytoja negali pasakyti kas negerai.Niekam nesakom, nes nežinia kaip čia baigsis.. Bet gal kuriai kažkas panašaus buvo? Kaip baigėsi?
as tai neistveriau, pasidarius testa iskart paskambinau mamai , nes tai pirmas nestumas, o nuo kitu nusprendem slepti, iki tol kol pasimatys pilvukas... taciau darbe labai greit mane moterys perprato, nes man taip bloga budavo, kad galva ant stalo padejusi guledavau... dabar geriau, bet slykstumas vistiek nesibaige, paumeja kai isgeriu folio rugsti... jo tevams planuojam pasakyti kai nuvyksim sekanti karta, nors jau manome kad tevai perprato mus ir viska zino, nes as esu labai aktyvi, linksma, o dabar kaip aplinkiniai sako lyg zeme pardavusi vaikstau, bet sunku sypsotis, juokauti kai tau taip bloga...
Labai laukiu kada tas blogumas baigsis, nes jau mane varo is proto... net i parduotuve sunku eiti nes tie kvapai...brrrr....
AusraTyla parašė:
Na iš tiesų labai ilgai svarsčiau ar rašyti čia ar ne.![]()
Situacija tokia, kad prieš gerus metus turėjau persileidimą, nes kaip tyčia dukryt…
O nenorit pas dar vieną daktarą nueit?
AusraTyla parašė:
Na iš tiesų labai ilgai svarsčiau ar rašyti čia ar ne.![]()
Situacija tokia, kad prieš gerus metus turėjau persileidimą, nes kaip tyčia dukryt…
O progesterona tyretes?
Ar yra cia tokiu, kur visai jokiu nestumo simptomu nebutu? 🤔 Jau kelios dienos visai nieko nejauciu, tik krutine sunkesne, bet ir tai neskauda. O pries tai tai vis pamaudendavo gimda. Praeita nestuma irgi nieko nejauciau, bet krutine buvo labai skaudanti ir isskyru belenkiek daug, o dabar net isskyru nera. Ar kazkam yra taip ar man jau cia susirupint? 🤔
saundstorm5 parašė:
Ar yra cia tokiu, kur visai jokiu nestumo simptomu nebutu? 🤔 Jau kelios dienos visai nieko nejauciu, tik krutine sunkesne, bet ir tai neskauda. O pries tai tai vis …
taip pat, krutine is jautrios perejo i tiesiog pabrinkusia. kol kas nepanikuoju labai ir laukiu kovo 4 pasimatymo
saundstorm5 parašė:
Ar yra cia tokiu, kur visai jokiu nestumo simptomu nebutu? 🤔 Jau kelios dienos visai nieko nejauciu, tik krutine sunkesne, bet ir tai neskauda. O pries tai tai vis …
Man tas pats, krutine link vakaro jautresne buna. Man dar kartais suskausta gimda, tai nzn ar ji cia pleciasi ar as per ilgai uzsisedziu vienoj pozoj ir pradeda ka spaust. Manau, dar anksti, po kokios savaiteles jau ir blogumai gali islysti
man pirmas nestumas, tai neturiu su kuo palygint
elvin parašė:
Folio geriau negerti. Sintetika. Folatus 👍
Sveiki! O kokius folatus perkate? Butu smagu, jei pasidalintumete
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai