Laura212 parašė:
Labuka vakariuka, kaip jaučiatės būsimos mamytės? ☺️
Laba vakara , seip viskas gerai tik rūgštys kyla labai ir siandien kasko tai nugara skauda labai sunku net judet
Laura212 parašė:
Laba vakara , seip viskas gerai tik rūgštys kyla labai ir siandien kasko tai nugara skauda labai sunku net judet
G.a.b parašė:
Kvailas klausimas, bet 🙈🤷😆 neturiu dar neperšlampamų daugkartinių paklotų ( klijonkių? :)) ir internete kažkaip sunkiai randu. Kokius, kur jūs pirkot? Ar būna jų …
Aš pradžiai tai pirkau vaistinėje vienkartinius paklotėlius. Ikea yra daugkartinės neperšlampamos paklodės.
Laura212 parašė:
Kol kas visai nesijaučia kad jau į termino galą, tik kad naktį sunkiau vartytis lovoje. O ir į paskaitas Vilnius-Kaunas suvazineju ir lapus kieme grebiau siandien, džiaugiuosi ir judu kol galiu 😀
NH13 parašė:
Kol kas visai nesijaučia kad jau į termino galą, tik kad naktį sunkiau vartytis lovoje. O ir į paskaitas Vilnius-Kaunas suvazineju ir lapus kieme grebiau siandien, …
O aš nesuprantu, vaikščiot galiu, gulėt galiu, bet sėdėt ne. Iki pardės sunku 5 min nuvažiuot sėdint, nes silpna darosi, spaudžia pakaušį, temsta akyse, kaip kad ilgiau ant nugaros pagulėjus ( seniai nebeguliu). Atrodo, jei ilgiau pasėdėčiau, tai nualpčiau.
Laura212 parašė:
Visai neblogai. Tik jau sunkoka judėt, ypač po pietų į vakarą labai apsunkusi jaučiuosi kaip dramblys, bet stengiuosi kasdien judėt, pavaikščioti 5-10km. Viskas jau kaip ir pasiruošta, daiktai į ligoninę sudėti tik kažkaip labai bijau gimdymo, nors stengiuosi nusiteikti pozityviai😬 kaip jūs?
Olivija11 parašė:
Visai neblogai. Tik jau sunkoka judėt, ypač po pietų į vakarą labai apsunkusi jaučiuosi kaip dramblys, bet stengiuosi kasdien judėt, pavaikščioti 5-10km. Viskas jau…
Tai dar daug nueinate
Man ilgiau paėjus nugarą skauda ir kirkšnį arba pačią apačią durti pradeda. Nors taip judu krutu, ir šiandien ravėjau, į baseiną einu, laiptais palaipau.
Tik man panika pradeda imti, jei pilvinukė ramesnė...
Daiktai į ligoninę jau sukrauti.
Sveikos, mamytės. O aš sunerimau dėl leliaus padėties šiandien. Jis jau ilgokai buvo taisyklingai įsitaisęs, galvyte žemyn. Šiandien man atsirado apačioj abiejuose šonuose toks tempimas, ir abu šonai kieti, nuo vieno dubens krašto iki kito. Stuksenimą irgi jaučiu šonuose, pilvas matau pakritęs žemyn. Nes prieš tai vos ne ant papukų lipo
Ar gali būt, kad į pačią pabaigą lelius iš reikiamos padėties įsitaisė skersai?
Taip džiaugiaus, kad jis jau pasiruošęs.
Aš-Karolina parašė:
Sveikos, mamytės. O aš sunerimau dėl leliaus padėties šiandien. Jis jau ilgokai buvo taisyklingai įsitaisęs, galvyte žemyn. Šiandien man atsirado apačioj abiejuose …
Visko gali būti. Dar gali apsiversti - reikiamai įsitaisyti. Būna, kad ir atsisėda, kai nereikia.
Nika77 parašė:
Tai dar daug nueinateMan ilgiau paėjus nugarą skauda ir kirkšnį arba pačią apačią durti pradeda. Nors taip judu krutu, ir šiandien ravėjau, į baseiną ei…
Aš irgi vis stebiu ar judesiukai nemažėja. Pajudinu jei neramu 😁 bet pastebėjau, kad vakare aktyvesnis prieš miegą mėgsta pasispardyt arba kai važiuoju mašina tai pilve vakarėlis vyksta 😁
Olivija11 parašė:
Aš irgi vis stebiu ar judesiukai nemažėja. Pajudinu jei neramu 😁 bet pastebėjau, kad vakare aktyvesnis prieš miegą mėgsta pasispardyt arba kai važiuoju mašina tai p…
Aš pastebėjau taip pat, prieš miega veiksmas ten prasideda😀 o diena ramu labai tokie švelnus judesiai, kuriu jau net nejaučiu, reikia prigulti ramiai ir ranka pridejus žiureti kas vyksta☺️
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai