Varliuke parašė:
Sveikos, tos kurios duodate žuvų taukus, gal galite pasidalinti kuriuos perkate? Ir kaip į duodate vaikui? Šaukštų į burną? Ar neišspjauna?
Paprastus miolers žuvų taukus. Duodu mažą šaukštelį paguldžius, nespjauną.
Varliuke parašė:
Sveikos, tos kurios duodate žuvų taukus, gal galite pasidalinti kuriuos perkate? Ir kaip į duodate vaikui? Šaukštų į burną? Ar neišspjauna?
Paprastus miolers žuvų taukus. Duodu mažą šaukštelį paguldžius, nespjauną.
Krissti1 parašė:
Pas mus ir toks chaosas su miegais, bet žiūriu vis tiek pagal saviškės miegus.
Beveik musu dienotvarke 🤣🤣🤣 tik keliames mes jau po 6 val tai iki 9 pirmas miegas. O toliau labai panasiai 🤭 visiskas chaosas. Na bet manau, kai jau apsistosim ties 2 mieguciais tai ir ritmas susinormalizuos. O tai dabar jis kartais nori triju kartais dvieju.
Bagira parašė:
Matot, pampersų keitimo, perrengimo "nuotaikų" aš nesureikšminu. Būna akimirkų, kai tiesiog.paguldai ir purtosi verkdama. Neatmetu, kad tai tiesiog tokia reakcija, …
Na pas mus irgi buna tu reakciju. Pvz nesi ant ranku gerai, tik lenkiesi padeti is kart zurzia. Na taip kuo arciau zemes tuo labiau. Sakytum nenori conectintis 🤭 as bijociau su vaistai. Leliukai turi ismokti savo emocijas isgyventi, tai kazkaip nesinoreru tu medikamentu. Bet gi jus geriausiai matot savo vaika. Tai spresti jums ⚘
Krissti1 parašė:
Jetus, žiūriu mūsų dauguma baigiam subyrėti. O laiko vis mažiau randasi pailsėti, pavalgyti. Kaip savęs nepamiršti per tuos mažus rūpestėlius... 😣
As taip dabar apie gaminima.. 7 val pusryciai vyresniems ir kleckas kazka gauna. Darniausiai apie 11-12 val grizta vyras pavalgyt. Apie 13 val grizta vyresnelis pavalgyt tada ir mazas kose na arba anksciau su vyru. Apie 16 cal grizta abu po mokyklu bureliu pavalgyt. Vyras grizta apie 17val irgi alkanas ir vakariene apie 19 val cia ir kleckui kose. Na ir tai speju. Ner cia dar taip blogai 😉
lguc parašė:
Man, žinokit, lengviau pasakyti ką valgau, nei ko nevalgau 😆 Dabar oficialjai turim greito tipo alergijas pienui ir ryžiams. Po kelių savaičių dės lopus, tai labai …
Tada tikrai vargelis 😑 Sunku su tom alergijom. Ypatingai mažiems vaikams ir jei bėrimai niežtintys 😟 Gal greitu laiku rasite tuos dirgiklius ir pavyks suvaldyti.
Turiu savo asmeninę patirtį ir žinau, koks tai varginantis dalykas. Tik alergija man prasidėjo 4 metukų. Ko tėvai tik nedarė, ant kokių dietų tik nesėdėjau, kuom tik netepė, pas ką tik nevežė. Atrodžiau, kaip iš konclagerio stovyklos. Kai paaugau, papasakojo, kad net pradėjau svetimų prašyti, kad man kas nors nupirktų bent bandelę. Mamai buvo žiauriai skaudu. Tuomet metė visas dietas ir pradėjo normaliai mane maitinti. Alergijos nepasikeitė. Vėliau atrado pas Latvijos alergologus kažkokį tepalą, kuris man padėdavo niežulį nuimti ir apramindavo odą. Suėjo 17 metų. Dingo viskas. Išaugau. Taip ir neaišku nuo ko visa tai buvo.
Žinoma, laikai ne tie. Tuo metu turbūt vienintelis gydymas buvo sėdėjimas ant kruopinių košių. O dabar tyrimų daug. Gydymų įvairių. Bet noriu pasakyti, kad neapsistotumėte ties vieno gydytojo išvadomis. Ieškokite įvairių sprendimų 😉🍏
Varliuke parašė:
Mums labai rekomendavo kažkokius Eye Q. Bet dar nenusipirkau, nepabandėm gerti, tai kol kas nieko negaliu pasakyti apie jų geriamumą 🙃
Nessi parašė:
Beveik musu dienotvarke 🤣🤣🤣 tik keliames mes jau po 6 val tai iki 9 pirmas miegas. O toliau labai panasiai 🤭 visiskas chaosas. Na bet manau, kai jau apsistosim ties…
Tas jūsų ankstyvas rytas žiūriu taip ir nesikeičia. Tikrą vyturiuką turit 😁 Man būtų kosmosas jau šitaip keltis, kai esu įpratusi naktinėti. Nors bandau išgyvendinti šitą įprotį, miego trūkumas pradėjo jaustis, kai mažoji n kartų keliasi.
Nessi parašė:
As taip dabar apie gaminima.. 7 val pusryciai vyresniems ir kleckas kazka gauna. Darniausiai apie 11-12 val grizta vyras pavalgyt. Apie 13 val grizta vyresnelis pav…
Praktiškai tas pats, kaip kad karantine. Virtuvė neužsidaro 🙈
Krissti1 parašė:
Tada tikrai vargelis 😑 Sunku su tom alergijom. Ypatingai mažiems vaikams ir jei bėrimai niežtintys 😟 Gal greitu laiku rasite tuos dirgiklius ir pavyks suvaldyti.
…
Tai va, man alergijų baisumas, kad labai vaiko gaila. Dabar dar mažas, tai ką paduodu, tą suvalgo. Tai pagrinde tik man galvos skausmas dabar. Bet labai bijau laiko, kai jau supras, kad visi aplink valgo bandelę, o jam tai obuolį ir tą pagarintą duoda. Dar turi panašaus amžiaus pusseseres, kurios su alergijom problemų neturi, tai kaip reiks vaikui per kokį giminės susibėgimą paaiškint, kad jos gali valgyt tą šakotį, o tu tai ne 😔 Dar iš vaikystės atsimenu tą širdies skausmą, kai kiti kažką gali, o aš ne 😔 Labai tikiuosi, kad išaugs greitai, nes smarkiai apgadina vaikystę alergijos
Krissti1 parašė:
Tas jūsų ankstyvas rytas žiūriu taip ir nesikeičia. Tikrą vyturiuką turit 😁 Man būtų kosmosas jau šitaip keltis, kai esu įpratusi naktinėti. Nors bandau išgyvendint…
Tai kai pirmus kartus iki 6 ar daugiau ismiegodavo tai buvo wow 😝
As tik vieno noreciau... kad mano seimyna valgytu vienu metu. Butu idealu...
Na ka, mes po 9 men apziuros (bus 9 men uz 4 dienu)
71 cm, 7950 gr. Kaip visada gydytoja su savo: mazai priaugo, oj jum jau 9? Galvojau 7 menesiai... 🤦♀️
zodziu, namie sunkumai prasidejo. Jis ropoja, stojasi, visur isikabina.. nuo zemo staliuko viska meto. Zaislai nebeidomu - idomu tik tai kas negalima, pvz isikabinti i kede ir ja traukti i save. 🤦♀️Gaminti nebegaliu, nes isikabina i kojas arba eina i suns bliudus nardyt. Su kietu maistu kaip kada - buna valgo, buna ne.. savaitgali bandysim zuvi ragauti, gal pramus ant suaugusiuju maisto. Ka megsta - kai rytines koses ir vaisius. Dantu neturim dar 😂🤦♀️
ci0brelis parašė:
sveika prisijungusi prie mūsų
aš jau senai nieko negaliu daryt, nes visur ja reikia dalyvaut, kažką pasidarau tik kai miega pietų miegelio. net ryte nepavalgau, nes maitinimo kėdutėj išbūna tik kol pats valgo. žaislai nedomina, man įsikibęs būna nuolat, net wc tapo man prabanga. taip ir gyvenu...
ci0brelis parašė:
spinsa parašė:
sveika prisijungusi prie mūsųaš jau senai nieko negaliu daryt, nes visur ja reikia dalyvaut, kažką pasidarau tik kai miega pietų miegelio. net ryte nepavalgau, …
Skaitau ir atsimenu kaip man buvo. Maniškiui šitas etapas buvo kažkur nuo 6.5-7mėn. Tai galiu tik paguosti, kad už mėnesiuko kito pas vaiką atsiras daugiau savarankiškumo ir patirties, ir supras kaip įsikibti į stalčių, kad neprisispaustų pirštų, kaip patraukti kėdę, kad negriūtų
Maniškis dabar kėde naudojasi kaip stumduku - įsikimba ir varinėja po visus namus 😆
Aš jau supratau, kad svarbiausia - užsidėti kelnes su šniūriukais, kad nenutemptų 😆 Ir su kiekvienu maisto darymu vis reikia parodyti kažką naujo. Vakar menteles apžiūrinėjo. Šiandien šaukštu į puodą barškino. Ryt neįsivaizduoju ką darysiu 😆 Šiaip, mums LABAI pasiteisino veiklos staliukas. Galima ir iki wc nulėkti ramiai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai