mummy_ parašė:
Ačiū labai! 🙏 Kolkas einam į priekį sparčiai. Pasėdi jau pats, nors ir neilgai, bet ir vyras pradėjo mano vėlai sedėti, tai labai nepergyventi čia sakė. Sulaukėm ir…
gerai nei geriau
mummy_ parašė:
Ačiū labai! 🙏 Kolkas einam į priekį sparčiai. Pasėdi jau pats, nors ir neilgai, bet ir vyras pradėjo mano vėlai sedėti, tai labai nepergyventi čia sakė. Sulaukėm ir…
gerai nei geriau
Bagira parašė:
"Prie jautresnių" turiu omenyje tai, kad tarkime maitini maitinimo kėdutėje, suvalgyta pusė porcijos jau, nori pataisyti vaiką, ji pradeda verkti iki isterijos, išr…
Iš šitų dviejų pavyzdžių, tai man visiškai normalus vaikas
Maniškiui irgi nusibosta sėdėti maitinamam kėdutėj, o sauskelnes pakeisti ar perrengti be ašarų dabar beveik neįmanoma.
Net nebūčiau pagalvojus, kad čia kažkas blogai ir vaiką reik kažkaip slopint vaistais:/ Kažkokia nesąmonė.
Maniškis dar ir į muziką jautriai reaguoja, pvz.: vos išgirsta Ave Maria ar Twinkle twinkle little star ir jau tempia lūpa. Na, bet tai irgi normalu, suaugusieji į muziką irgi reaguoja.
Kyla įtarimų, kad ta jūsų gydytoja vyresnio amžiaus.
Kaia parašė:
Iš šitų dviejų pavyzdžių, tai man visiškai normalus vaikasManiškiui irgi nusibosta sėdėti maitinamam kėdutėj, o sauskelnes pakeisti ar perrengti be ašarų dabar b…
Matot, pampersų keitimo, perrengimo "nuotaikų" aš nesureikšminu. Būna akimirkų, kai tiesiog.paguldai ir purtosi verkdama. Neatmetu, kad tai tiesiog tokia reakcija, bet kai praleidžiame tiek laiko kartu, mano dėmesį tai atkreipė 🙂 gydytoja jauna, bet per šiuos 8 mėnesius susidariau įspūdį, kad nesvarbu, jauna ar vyresnio amžiaus, visos jos įdomios 😄
Bagira parašė:
Matot, pampersų keitimo, perrengimo "nuotaikų" aš nesureikšminu. Būna akimirkų, kai tiesiog.paguldai ir purtosi verkdama. Neatmetu, kad tai tiesiog tokia reakcija, …
Tai gal nenori gulėti
Aišku, tik jūs žinot ir jaučiat, kad kažkas gali būti blogai. Bet jeigu irgi blogai, tai nemanau, kad geriausias būdas tiesiog slopinti vaiką vaistais. Gi dar visokių etapų bus - atsiskyrimo baimių ir šiaip keistų baimių, kai jutriai reaguos vaikai.
Kaia parašė:
Tai gal nenori gulėtiAišku, tik jūs žinot ir jaučiat, kad kažkas gali būti blogai. Bet jeigu irgi blogai, tai nemanau, kad geriausias būdas tiesiog slopinti vai…
Pritariu. Maniškis irgi tik atsigulam vilktis ar pampio keisti - iš karto ašaros. Jei nespeju pagal jo greitį įdėti košės į burną - irgi ašaros. Bet net negalvojau, kad jam čia kažkas negerai. Tiesiog vaikas taip rodo savo nepasitenkinimą
bet aišku, kiekviena mama savo vaiką žino geriausiai
Jetus, žiūriu mūsų dauguma baigiam subyrėti. O laiko vis mažiau randasi pailsėti, pavalgyti. Kaip savęs nepamiršti per tuos mažus rūpestėlius... 😣
lguc parašė:
Sveikata prasta, nežinau kaip dar ant kojų laikausi. Jau pripratau prie kėlimosi naktį po 4-5 kartus. Ir taip skurdus maisto racionas dar susitraukė, nes vaiką siau…
Ar daug teko atsisakyti maisto produktų? Kaip jūsų santykis su pomidoru? Nevalgote? Aš po kurio laiko išrišau šį mūsų alergeną. Aš taip juos mėgstu, tiek naminius lapnojau, kad net į galvą neatėjo mintis, kad nuo jų.
Dėl virtuvės reikalų. O tai gal gaminat kiekvieną dieną?
Aš išsiverdu 3 dienoms. Susinormuoju į Avent indelius. Paskui tik pasiimi, į puodelį išpili, pašildai, sviesto, aliejaus ar mėsytės (jei tik daržovienė) įdedi ir viskas. 5 min ir valgom 😋
mummy_ parašė:
Kaip smagu! Labai šauniai judat ir džiugu, kad bėdos bėdelės sprendžiasi 😊🍀
Krissti1 parašė:
Jetus, žiūriu mūsų dauguma baigiam subyrėti. O laiko vis mažiau randasi pailsėti, pavalgyti. Kaip savęs nepamiršti per tuos mažus rūpestėlius... 😣
ir aš taip darau, porcijomis, ir vaisius susipjaustau ir į šaldiklį, prie košės
Krissti1 parašė:
Ar daug teko atsisakyti maisto produktų? Kaip jūsų santykis su pomidoru? Nevalgote? Aš po kurio laiko išrišau šį mūsų alergeną. Aš taip juos mėgstu, tiek naminius l…
Man, žinokit, lengviau pasakyti ką valgau, nei ko nevalgau 😆 Dabar oficialjai turim greito tipo alergijas pienui ir ryžiams. Po kelių savaičių dės lopus, tai labai įdomu kaip pasikeis mūsų racionas
Įtariu, kad pomidoras ir maniškį alergizuoja
Ir taip, gaminu kiekvieną dieną po kelis kartus. Nes dėl tų pačių alergijų negalim "užsisėsti" ant to paties maisto kelias dienas
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai