2021.09.23 15:37 (prieš 4 m.)
Krisias parašė:
O gal kuriai mamytei buvo sloga ir galva skaudejo, kokius vaistus rekomenduotumėt vartoti?
Mum su mažiuku db sloga. Tai aš purškiuosi į nosį su mentoliu, ir gerklei tabletes čiulpiapas su mentolou👍 man jūros vanduo neveikia😁
Krissti1 parašė:
Sveikutės. Kaip jūs laikotės? Kaip jūsų sveikatos? Man toks vaizdas, kad iš manęs baigia iščiulpti visus mineralus ir energiją. Per vasarą buvau nustojus gerti vita…
Šūdina ir mano savijauta. Bet gal labiau fiziškai ir paichologiškai. Negėriau du mėn vitaminų, nors man vit D trūkumas buvo, td folio rūgštį nustojau tai nervai išsibalansavo vėl. Tai db savaitė vėl geriu visua savo vitaminus, iš karto geriau 😁👍
Krisias parašė:
O mamytės kokia pas jus dienotvarkė ir maistas per diena, nebežinau kas kiek h duoti.. Nes toks chaosas kai pati maitinu ir dar tas maistelis.. 😏
Tai dienoyvarkė pagal vaiko poreikius, kurie daugmaž vienodi būna. Keliamės 7-8h, bet pvz šiandien iki bebeik 10h pramiegojom. Td 10h būna priešpietinis miegelis, migdantis valgo mp. Tada 12-13h miegas,mp, 14-16h miegas,mp, 18-19h miegas, mp. O tarpuose bandau maistą duoti, bet nekažką sekasi, nevalgo daržovienių visai, ir šiaip košių nelb.