Ruta1989 parašė:
Jei yra aštrus kvapas, tai kreipciausi į daktarus.
Nėra aštraus kvapo. 🙂
Ruta1989 parašė:
Jei yra aštrus kvapas, tai kreipciausi į daktarus.
Nėra aštraus kvapo. 🙂
Karoll3 parašė:
Nėra aštraus kvapo. 🙂
Taip, čia druskos, trūksta skysčių. Mano abu vaikai per karščius taip daro. Nors žindau pagal poreikį, siūlau dažniau nei nori, bet vis tiek šitaip, plius ir vandens duodu. Su pirmagimiu tikrinom šlapimą, viskas buvo gerai.
Laknė parašė:
Taip, čia druskos, trūksta skysčių. Mano abu vaikai per karščius taip daro. Nors žindau pagal poreikį, siūlau dažniau nei nori, bet vis tiek šitaip, plius ir vanden…
Man tai čia buvo šokas,nes nei su pirmu nei su antru vaikų to nebuvo.. Uostyti aš ten pradėjau, žiūrėti kas čia ,klausiau vyresneliu ar neėmė pampiu ,gal pritepe ko ,maža ką 😅🤦♀️ Jau į priėmimą norėjau vykti,nes ilgai laukiau gydytojos atsakymo.. Na,bet ramiau siektiek dabar, vis siūlau, patrauke ir ji savais reikalais, begalo ,begalo labai prakaituoja, aišku ir su tuo išeina tie skysčiai.. Na ,kaip nors .🌾
Bagira parašė:
Sveikos. Gal galite pasidalinti savo beibiukų ūgiais bei svoriais? Truputį vargina aplinkiniai. Kai gimėm, buvom kūdutės - buvo blogai, dabar kai atrodom jau normal…
5mėnesių kai buvom svertis tai vyruks jau svėrė 9,100 ir 70cm ūgis aišku per mėnesį priaugom vos 300g jau buvau išsigandus kad mažai bet ūgiu 5cm paaugo o pagal amžių viskas tinką ir daktarė sakė nėra ko nerimauti dabar kitoj savaitėj eisim vėl svertis tai bus įdomu kiek per mėnesį vėl priaugom 🙂
Bagira parašė:
Sveikos. Gal galite pasidalinti savo beibiukų ūgiais bei svoriais? Truputį vargina aplinkiniai. Kai gimėm, buvom kūdutės - buvo blogai, dabar kai atrodom jau normal…
6 men, 64cm ir 6460g. Procentoles apačioje.. Bet nepergyvenu, patys esam neaukšti, neputlus, genetika manau, pradėjom primaitinima, tai užaugs mergina 🤗
Bagira parašė:
5men buvo 10kg ir 71cm 🧡
Karoll3 parašė:
5men buvo 10kg ir 71cm 🧡
Ogo. Mano drauges dvimetukas 11 kg sveria. O kaip jusu nugara atlaiko? Turit tikra meskiniuka .
Nessi parašė:
Ogo. Mano drauges dvimetukas 11 kg sveria. O kaip jusu nugara atlaiko? Turit tikra meskiniuka .
Nežinau ,kažkaip nesijaučia man 😅 man norma atrodo jau matyt, pirmagimis ir buvo labai didelis. Dabar bus rugsėjį jam 5m ,sveria jau 24kg. O va sese dviejų 14kg 😅 Tai pasivys sakem jau tuoj 😅 o gimė tai vidutinė 3.550gr ir 54cm 😅
Tik va kiti zmones kai paklausia kokio amžiaus ,pasakau, tai žiūri į mane kai į durna kokia, jaučiu galvoja, kad sumaise ar ką...😅😅😅 Nes dažniausiai galvoja ,kad jai 8 ar 9men 😅
Karoll3 parašė:
Nežinau ,kažkaip nesijaučia man 😅 man norma atrodo jau matyt, pirmagimis ir buvo labai didelis. Dabar bus rugsėjį jam 5m ,sveria jau 24kg. O va sese dviejų 14kg 😅 …
Užsisportavusi mamulė 💪😁
Spėriai augat! Bet turbūt taip ir atrodot, kaip 8-9 mėn, nes ir ūgis jūsų nemažas 🙂 Mūsiškė ir kaip 7 mėn. atrodo vien iš ūgio. 5-ių mėn. buvom 7,1 kg ir 70 cm.
O dėl svorio, tai gal kaulai stambūs pas jus apskritai giminėje?
Prisimenu draugės sūnų visi vadinome šarpėjuku. Rinkė ant rinkės ir dar po rinkę 😁 Ir valgė tik MP. Draugė iš proto ėjo dėl to svorio ir vaizdo, vis skaičiuodavo rinkeles. Bet labai greitai išlakstė tą savo svorį. O dabar vyrukas 15 metų, beveik 2 metrai, lenkia ūgiu mus visus ir nei vienos rinkės 😊
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai