KarinaBaby parašė:
Oj panos palaikykit mane.
Girdėjau. Stengiuosi negatyvo neįsileisti. Aišku, gaila, kad taip susiklostė... covidas neprognozuojamas pasirodo. Jie net nesptjo cp atlikti. Vargšė šeima.
KarinaBaby parašė:
Girdėjau. Stengiuosi negatyvo neįsileisti. Aišku, gaila, kad taip susiklostė... covidas neprognozuojamas pasirodo. Jie net nesptjo cp atlikti. Vargšė šeima.
KarinaBaby parašė:
Ziurint kada taviskis susirgo,tau gali dar nerasti jo,bet blogiau nebus jei pasitikrinsi,o tavo nestumas jau kaip ir isnesiotas butu tai padarytu ekstra cp ir viskas ok butu🙂 neulkim i panika ir viskas bus ok,mano kolegei pasireiske po 8 dienu kazkur,irgi vyras pirmas uznese namo
Peleda3 parašė:
Ziurint kada taviskis susirgo,tau gali dar nerasti jo,bet blogiau nebus jei pasitikrinsi,o tavo nestumas jau kaip ir isnesiotas butu tai padarytu ekstra cp ir viska…
Jis jau 10 dienų sėdi namie.
Neduosiu nosies savo niekam aš net naktį šiandien sapnavau, kad man kiša tuos pagalius 😀 esu žiauriai jautri. Sesė sako nesuprantu kaip tu pirmą pagimdei.
Esmė ne tame kas bus man ar nebus, bijau nebijau,tikiu ar ne, esmė tame, kad aš pasirinkau kuo mažiau klausyti kam kas nutinka, tikiu likimu, Dievu ir kaip bus taip bus... dabar klausyt visko kas kam buvo tai išprotėt gali... :/
KarinaBaby parašė:
Manau, kad vaiko mirtis ir vyro persirgimas yra sutapimas
Kamilės parašė:
Bet tai ar patvirtino, kad vaisius mire nuo covid?
Greta_aa parašė:
O kokios normos parasytos? Pas mane 122, bet pati prasysiu ir klausiu rekomendaciju kokius papildus gerti gelezies nes norisi aukstesniupries menesi buvo 135
Oj jusu norma tikrai, nereikia papildomai kazko prasyti
KarinaBaby parašė:
Tikrai nurimkit, cia jei pamenat is uzdaro slapto forumo vasarinuku mamytes atvejis... Yra ir straipsnis, kiek pamenu jei vis delse daryti extra cp, jau kaip ir planavo, bet vis nedare, nors ir plauciukus subrandino vaistais ir kiek buvo rasyta sake dar kitam forume kad gretutines kazkokios ligos buvo...
O ir straipsnyje raso kad lb retai del covid vaisiui kazkas gali atsitikti....
Kamilės parašė:
Butu speje, bet delse, nes ji jau 4rias paras lyg gulejo ligonineje....
Šilo_uoga parašė:
Bet tai ar patvirtino, kad vaisius mire nuo covid?
Kiek straipsni raso kad trombai ar kas ten nestukei uzsikiso, kraujavimas gausus prasidejo, ir turejo rinktis ka gelbeti...
KarinaBaby parašė:
Ta nalaimė labiau išskirtinumas nei taisyklė. Ir nereikia sureikšminti, nėra ko ir bijoti. Baimė tik silpnina imunitetą ir gadina nuotaiką. Juk žinot, kad darote viską kas geriausia dėl savo šeimos ir vaikelio, saugotės nuo viruso pagal reikalavimus ir to gana. Sakau visai nenorint sumenkinti minėtos mamos skausmo, bet dabar mums reikia koncentruotis ne į kažkieno nelaimingas pabaigas, o į savo atkeliaujančius į pasaulį vaikelius ir stengtis būti kuo pozityvesnėms, laimingesnėms jiems ateinant.🥰
gabi1234 parašė:
Merginos,kaip jusu hemoglobinas? Siandien atlikau tyrimus,buvo 101,mazokas 😏 tikriausiai gydytoja skirs gelezies pavartoti🧐
Pas mane prieš porą savaičių 98 tik buvo. Geriu Ferrobio hemo geležies papildus jau 2 mėnesius, bet vis tiek nieko gero tik krenta, nes prieš pradedant gerti buvo 104. Aš vištieną valgydavau tik, tai dabar ir jautienos ir kiaulienos daugiau valgau, kad pakelti tuos rodiklius. Po savaitės vėl darysiuosi kraujo tyrimus, žiūrėsim ar pakilo, nes dabar padvigubinau papildų dozes
KarinaBaby parašė:
Skaičiau ir aš šita straipsnį.Bet kažkaip nesureikšminau,nes nuo visko nepasislėpsi,bus kaip bus.Beje sūnus 7 metų šiuo metu serga covid,o galimybės nuo jo izoliuotis nėra,tai gal dėl to truputi neramu.Bet manau viskas bus gerai 😊Svarbu išlikti ramioms.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai