Nareee parašė:
Karta i diena geriu tai nemanau kad pakenksiu ;)
Konsultavaus su gine, tai leido man ramunėles saikingai, net rekomendavo dėl virškinimo reikalų
Nareee parašė:
Karta i diena geriu tai nemanau kad pakenksiu ;)
Konsultavaus su gine, tai leido man ramunėles saikingai, net rekomendavo dėl virškinimo reikalų
Kaskasandra parašė:
Konsultavaus su gine, tai leido man ramunėles saikingai, net rekomendavo dėl virškinimo reikalų![]()
Taip taip labai padeda ;)
O kokia situacija su medetku ir melisu arbatomis? Tiek daug nuomoniu, kad baisu.. nuo melisu praeina mausti pilva, bet jos daug negalima, nes gali sukelti persileidima, bandau gert medetkas perskaicius internete, jog labai naudinga vaistazole nestumo metu, naudos daug nematau, einu vel skaityt ir forume randu, jog nepatariama ir net negalima gert nestumo metu.... kaip sunkuuu 😑😑😑 o kazka silto tokiu oru gerti norisi....
Flamingaa parašė:
O kokia situacija su medetku ir melisu arbatomis? Tiek daug nuomoniu, kad baisu.. nuo melisu praeina mausti pilva, bet jos daug negalima, nes gali sukelti persileid…
As imbiera su citrina geriu
mmatrioska parašė:
As imbiera su citrina geriu![]()
Tkr galima šitą gert?
Aš vakar gėriau, tik aš dar su medm, ir pagalvojau, o jeigu negalima
O taip skanu.. man irgi kosmosas su to arbatom. Nors suprantu, kad nuo puodelio nieko neatsitiks, bet noris pasisaugot
Flamingaa parašė:
O kokia situacija su medetku ir melisu arbatomis? Tiek daug nuomoniu, kad baisu.. nuo melisu praeina mausti pilva, bet jos daug negalima, nes gali sukelti persileid…
Medetku man seimos gyd leido gert
Flamingaa parašė:
Mano mama visada sakė, kad nėštumą su manimi išgelbėjo jai medetkų arbata ir man tik pastojus sakė pagerti, bet aš irgi užmačiau, kad medetkų atvirkščiai - negalima. Tai pabijojau jas gerti😶
Nėštukė_ parašė:
Tkr galima šitą gert?Aš vakar gėriau, tik aš dar su medm, ir pagalvojau, o jeigu negalima
O taip skanu.. man irgi kosmosas su to arbatom. Nors suprantu, kad …
Nu dar niekur nemaciau kad butu negalima.. galima ir medu,tik ne kibirais
mmatrioska parašė:
Nu dar niekur nemaciau kad butu negalima.. galima ir medu,tik ne kibirais
Imbieras rekomenduojamas nėščioms, o medaus tik vaikams jau gimusiems negalima, laukiantis nekenkia
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai