Ugneki parašė:
Sveikutės, pirmą kartą rašau tėvų darželyjeryt važiuoju suėjus 41 savaitei. Veiklos nulis, bet streso 100%. Prisiskaičiau, kad labai atkankina su skatinimais :(…
Labutis, o kodel neleidzia dar pabuti?
Ugneki parašė:
Sveikutės, pirmą kartą rašau tėvų darželyjeryt važiuoju suėjus 41 savaitei. Veiklos nulis, bet streso 100%. Prisiskaičiau, kad labai atkankina su skatinimais :(…
Labutis, o kodel neleidzia dar pabuti?
Ugneki parašė:
Sveika,zinokit nebijokit,cia gi ne kiekvienai
mano giminaite kovo pradzioje 41 sav,skatino,ir viskas gerai, greitai lengvai pagimde,sekmes
viskas bus gerai
mane pacia su pirmu, neivaziavus veiklai,skatino, imkit epidura jei tinka,viskas bus gerai.svarbiausia-pagaliau pamatysit isgirsit savo vaika
Vežiukė22 parašė:
Labutis, o kodel neleidzia dar pabuti?![]()
Vat ir nežinau, gavau iš gydytojos nurodymą važiuoti į kliniką, o joje pasakė, kad nuo 41 savaitės jau tiesiog guldo
Ugneki parašė:
Vat ir nežinau, gavau iš gydytojos nurodymą važiuoti į kliniką, o joje pasakė, kad nuo 41 savaitės jau tiesiog guldo![]()
Jei nera jokiu tam rimtu priezasciu, galite atsisakyti skatinimo. Tik kas diena turesite tikrinti tonusiukus ir pan. Ne visoms deja nustatoma tiksli gimdymo data.
I gal ryt/poryt viskas savaime prasides
Ugneki parašė:
Sveiki, pamačiau klausimą. Mano dukra gimė 41+3 sulaukus natūralios veiklos pradžios. Be pernešiojimo požymių, skaidrūs vandenys, 10 balų pagal APGAR. Suėjus 41 sav. buvau apžiūroj - vis dar buvo nulis veiklos. Skatinti nesiūlė, tik stebėti. Skatinimui reikia indikacijų, savaičių kiekis nebūtinai ką nors reiškia. Klauskit gydytojų, klausykit nuojautos. Gal dar ne laikas.
akirita parašė:
Sveiki, pamačiau klausimą. Mano dukra gimė 41+3 sulaukus natūralios veiklos pradžios. Be pernešiojimo požymių, skaidrūs vandenys, 10 balų pagal APGAR. Suėjus 41 sav…
Va, puikus pavyzdis
Kai nera rimtu priezasciu skubinti dar nepasiruosusi vaika ateiti i pasauli, tai geriau nereikia. Gamta visgi zino geriau. 🥰
As tik ka po skatinimo, ejau 41+1, pagulde, nuo 6-14val dave tabletes kas pora valandu gert, suveike jos maximaliai man, per ta laika 6cm atsiverimas, gimdykloj dar epiduro paprasiau, kuris man veike 1 valanda ir per ta valanda iki 10cm atsivere kaklelis
dziaugiuosi, kad paskatinau, nes sake matosi, jog pernesiotas, isbrinkes visas jau per daug vandenukuose...
Citrina10 parašė:
As tik ka po skatinimo, ejau 41+1, pagulde, nuo 6-14val dave tabletes kas pora valandu gert, suveike jos maximaliai man, per ta laika 6cm atsiverimas, gimdykloj dar…
Sveikinimai ;) ❤️
Taip suprantu gimdymas lengvas?
Citrina10 parašė:
Oj nelabai.. teko panaudoti daktarams vakuuma, nes jau visai ant galo, kad ir kaip stumiau nebelindo vaikutis, o tonusai silpnejo. Plysau labai daug, tai skausmu oj…
Bet svarbiausia Jusu lelius jau cia,gimes, sveikinimai.o skausmai pasimirs,liks tik prisiminimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai