Jolita22.11 parašė:
Sukuriau nauja uzdara grupe lapkritinukai, ir labai kvieciu prisijungti visas![]()
O kam kurti dar papildomu grupiu kai yra sita?
Jolita22.11 parašė:
Sukuriau nauja uzdara grupe lapkritinukai, ir labai kvieciu prisijungti visas![]()
O kam kurti dar papildomu grupiu kai yra sita?
Jolita22.11 parašė:
jau yra viena uždara grupe, prašom jungtis👍🏻
Viktorinaaa parašė:
jau yra viena uždara grupe, prašom jungtis👍🏻
Tai ,kad i ta grupe nepriima
Sveikutės,
Eisiu pas ginekologę patikrai, tačiau gan tikrai prastai jaučiuosi, mano puslas aukštas, buvau siunčiama pas kardiologus į klinikas, tačiau neleido vaistų jokių gerti, o sakė kuo daugiau gulėti.
Darbe gan sunku, širdis kalatojasi, nuo to būna ir susisuka galva, labai dažnai skauda galva, kojas traukia mėšlungis..
Ar tokiu atveju galėtų išduoti man nedarbingumą?😔
Ieva1 parašė:
Sveikutės,
Manau, kad taip. Aišku priklauso nuo gyd. Bet jeigu blogai jaučiatės.
Ieva1 parašė:
Sveikutės,
Aišku, sakykit dakrarei kaip yra ir nevyniokit į vatą. Išrašys nedarbingumą ir ramiai lauksit
aurelijona parašė:
Kaip jaučiates įpusejus neštumui? Ar didelius pilvukus užauginote? 😀 Aš dar savo tempu lekiu kaip iki, bet jau jaučiu kad reikes stabdyti, paskaudena ir nugara, ir …
Kolkas lyg ir ok, tik gal pradedu labiau jausti alki, nepavalgau vis, ir zinoma vel ismete spuogiukais, kaip kad pacioje pradzioje tai tikiuosi greit vel veidas susitvarkys 🤞🏻🤞🏻
Merginos o jums maudena pilvą? Karts nuo karto vis pajaučiu tai silpniau tai stipriau maudenama papilvę gal net labiau nei pilvą. Kartais pajaučiu kaip susitraukia papilvėja, bet kai atsigulu ar prisėdu pailsėti atleidžia. Skaičiau kad maudžia nes gimda plečiasi ir panašiai, taip maudens visą neštumo laikotarpį?
Klarel parašė:
Merginos o jums maudena pilvą? Karts nuo karto vis pajaučiu tai silpniau tai stipriau maudenama papilvę gal net labiau nei pilvą. Kartais pajaučiu kaip susitraukia …
Man kartais maudzia kaip mm metu mausdavo..
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai