Pakal parašė:
Sveikos, kiek jūsų vaikučiai sveria ir koks ūgis?
Mes sveriam 10.5 kg, ūgis 83 cm.
Mums 1,6 mėn 11,5kg. 81 cm. Būsim žemučiai, valgo viską, bet aišlu skaniausia niam kiam (sausainiukai). Jau kai pavalgo tai turi būti ir desertas 😃😃
Pakal parašė:
Sveikos, kiek jūsų vaikučiai sveria ir koks ūgis?
Mes sveriam 10.5 kg, ūgis 83 cm.
Mums 1,6 mėn 11,5kg. 81 cm. Būsim žemučiai, valgo viską, bet aišlu skaniausia niam kiam (sausainiukai). Jau kai pavalgo tai turi būti ir desertas 😃😃
bananana parašė:
Mamos ar 250mg zvakute paracetamolio neperstipri 12kg vaikui? Vaistineje sake ne jeigu nevartojama daugiau kaip 3 kartus paroje..
12kg vaikui reikia 180mg paracetamolio, tai pagal viską reikia rinktis 250mg žvakutę. Tai jei neramu galit tiesiog nugnybti galiuką, kad būtų mažesnė dozė. Bet bent aš asmeniškai renkuosi sirupą, daug paprasčiau ir dozė parenkama tiksliau tada.
Ju.Š parašė:
12kg vaikui reikia 180mg paracetamolio, tai pagal viską reikia rinktis 250mg žvakutę. Tai jei neramu galit tiesiog nugnybti galiuką, kad būtų mažesnė dozė. Bet bent…
Nebuvo sirupo, sirupu gavau ibuprofeno... Grįžom į LT porai savaičių ir po 3 dienų susirgo..
O pas mus miestelio vaistinėje gavom tik tiek, bet viskas gerai😊 Ačiū už atsakymą
Enny parašė:
Labas vakaras, o kaip pas jusu vaikus su isterijomis/oziukais? Paskutine savaite kosmariska, truputi kas ne pagal ja ir isterikuoja. Jau oziukais nelabai ir pavadin…
Mum paskutines dvi savaites irgi košmariškos. Tokias isterijas paleidžia del nieko kartais kad ojojoj. Laikausi už visu kampų, nes kaip tycia dar ir vyras darbais apsikroves tai šita malonuma beveik viena kenčiu 😅😅
Kornel parašė:
Sveiki 😊 ziuriu kuo vaikai didyn, tuoj forumas tylesnis darosi.
Mano draugės mergaitė nebemiegojo pietu miegelio išvis nuo metuku..
Tai turbut tikrai pakanka tiesiog naktinio miego.
Maniškis irgi prastas miegotojas, naktim vis dar kelias po kelis kartus 🙈 Bet dabar diena buna ismiega ir 3val, bet cia jeigu as salia miegu irgi 😀 Pripratino mane pakaituka miegoti irgi, atrodo kad ir kaip miego nenoriu, bet lūžtu kartu 😅
Baby_1 parašė:
Kaip manot, ar tai vejaraupiai? Skirpyti, kaip prasirgot?…
Mano mažoji irgi turi ant rankos tokį taškiuką. Laikosi jau virš savaitės. Bet tik vienas toks ant viso kūno 🙄 maniau uodo įkandimas, bet per ilgai laikosi
Mano nė kiek dieną, bet nakčiai visas emocijas pasilieka. Šiuo metu naktį žinda non stop, net kai kūdikis buvo, tiek daug naktį nezinde, būdavo pavalgo, apsiverčia ant šono ir miega 2-3 val. Šiuo metu naktimis prilipusi prie manęs, o be to ir serga, nuo rugpjūčio pradėjo dažnai sirgti, kosulys nesibaigia jau 2 mėn, ėjome 3 kart pas gydytoją, kad plaučių paklausytu.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai