2023.07.30 22:20 (prieš 3 m.)
Chinchinke parašė:
atsiprasau, merginos, bet turiu KRUVA klausimu
kazkaip prisikaupe...
Labiausiai norėčiau baigti tada, kada pats atsisakys, bet mano fizinės galimybės šitai gali pakoreguoti, nes jau ir apie darbus galvot reikia, o naktį neišmiegoti vis sunkiau ir sunkiau...Mums pavyko sumažint naktinių žindymų skaičių (nedavimo būdu), dabar prašo paryčiais tik, o varė kas pora valandų. Tai jei nutrauksiu, nebent tuos parytinius čiunkinimus. O dieninis žindymas ar prieš miegą manęs nevargina, kaip tik lengviau vaiką užmigdyti, o ir jis nusiramina.
Dėl lietaus batų, su belekokiais tai gali nepaeit, nes per sunkūs bus tiesiog
yra lengvučių ir ne crocs, turi dukra vienerius su tuo įdėklu, tai va praktiška, kad galima ir rudenį, ir vasarą nešiot. Bet šiaip nuolatiniam avėjimui man gal jie nelabai, pašunta koja, vistiek nėra patogūs. Sūnui tai turbūt nepirksiu lietaus batų, bet jis turi tokius crocs demisezoninius aulinukus su minimaliu pašiltinimu.
Pas mus sloga nuolatinis draugas, bet nelabai aš lendu prie jo nosies, jei matau, kad netrukdo per daug. Turim otosan sistemą, tai žviegimas ir spardymasis nežmoniškas ją bandant naudoti, viena aš negaliu išplaut nosies su ja