Caramelle1 parašė:
O mamos ar ejot i lauka po 2 men skiepu? Skiepysimes ryte galvoju ar bus galima eiti?
ejom ta pacia diena, ryte skiepijo, vakare praleidom 4 valandas lauke
lengvas sitas skiepas, 3 menesio bus piktas skiepukas
Caramelle1 parašė:
O mamos ar ejot i lauka po 2 men skiepu? Skiepysimes ryte galvoju ar bus galima eiti?
ejom ta pacia diena, ryte skiepijo, vakare praleidom 4 valandas lauke
lengvas sitas skiepas, 3 menesio bus piktas skiepukas
Elimak parašė:
Taip, labai greit gavau atsakymą su paskaičiavimais. Ar pateiket Sodrai prašymą?
Nea 😄 tai gal del to ir negaunu 🙈
Chinchinke parašė:
Ar vel reik Sodrai kazka pateikt?maniau jau viskas...
Reikia vel pildyt prasyma GPS2, as irgi jau cia sedziu laukiu pinigu po to skambinu į sodra klaust kaip kas sako o tai prasyma pateiket sakau ne🤣 tai dabar prasyma pateikiau, prieme jie jį bet dar antro laisko nuo praitos savaites negavau su paskaiciavimais🤭
Chinchinke parašė:
Ar vel reik Sodrai kazka pateikt?maniau jau viskas...
Jūs pirmai teikėte prašymą dėl gimdymo atostogų, o dabar reikia dėl vaiko priežiūros. Nes teoriškai moterys juk gali neiti vaiko priežiūros atostogų, plius ir skaičiavimai kitokie. Žinoma, reikia ir darbe prašymo nepamiršt
Aš pateikiau prašymą ir sprendimą jau kitą dieną gavau, pati nustebus buvau.
Milais parašė:
Jūs pirmai teikėte prašymą dėl gimdymo atostogų, o dabar reikia dėl vaiko priežiūros. Nes teoriškai moterys juk gali neiti vaiko priežiūros atostogų, plius ir skaič…
Kažin kada perves už šį mėnesį likusius pinigus? Nes aš ketvirtadienį gavau paskaičiavimus, bet penktad dėl NPD prisiminus užsipildžiau..
YellowGirl parašė:
Kažin kada perves už šį mėnesį likusius pinigus? Nes aš ketvirtadienį gavau paskaičiavimus, bet penktad dėl NPD prisiminus užsipildžiau..
O ką reikia pildyti dėl NPD?
Spyglys24 parašė:
O ką reikia pildyti dėl NPD?
Tą patį kaip ir per dekretą pildėm
Ju.Š parašė:
Sveikos, ar kurių nors vaikučiams kirpo pasaitėlį? Kaip po to sekės žindyt, reikėjo iš naujo mokintis krūti paimti? Ar neskaudėjo vaikui po procedūros?
visiškai nieko 😊 maitinti galima iškart 😊
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai