Egle N. parašė:
Sveikos, Ar yra mamyciu po dvieju cezariu?
Sveika,as is po 2 cezariu esu;)
Egle N. parašė:
Sveikos, Ar yra mamyciu po dvieju cezariu?
Naujanarė09 parašė:
Na ką turėjo princesė gimti kovo 1-3 bet nusprendė kad šiandienos data jai geresnė😁 nuo vakar pradėjo valytis kamštis šiandien iš ryto iki galo išsivalė, nuo 11h pr…
Sveikinu☺️ kad man pasisektu irgi iki kovo 3pagimdyciau😀
dukryte1 parašė:
Malonu;) ka sako daktarai del trecio gimdymo? Man patare cezari iskart daryt, bet sakiau, kad bandysiu naturaliai.
Sveikos
Siandien buvau pas gydytoja, mano maziukui siuo metu truksta 75 gr iki normalios svorio ribos siuo metu. Zinoma, gali buti 0,5 kg paklaida. Iki siol viskas buvo puiku, dabar visi tyrimai irgi puikus, tik va del to svorio prisikabino. Nuo pirmadienio siuncia i dienos stacionara. Ar kas nors esate su tuo susidurusios? Gydytoja kazko labai blogo nesake, kaip tik ramiai bendravo.
Stirna parašė:
SveikosSiandien buvau pas gydytoja, mano maziukui siuo metu truksta 75 gr iki normalios svorio ribos siuo metu. Zinoma, gali buti 0,5 kg paklaida. Iki siol visk…
Na dėl 75g tikrai nereikėtų jaudintis manau,plius kad jau nedaug liko kiek matau😉 atsipalaiduokite😉 visos žinome,kad grama į grama neįmanoma išmatuoti leliuko🙂
Egle N. parašė:
Malonu;) ka sako daktarai del trecio gimdymo? Man patare cezari iskart daryt, bet sakiau, kad bandysiu naturaliai.
Man iskarto pasake kad bus planinis cezaris.nes nebeleis paciai gimdyti del rando,kad neplystu gimdant ir t.t.
Ingri2 parašė:
Sveikos,ka naudojate nuo rugstingumo?galvojau pakentesiu kas cia liko iki gimdymo ir jokiu tableciu nenaudosiu,bet jau nebegaliu ziauriai kyla ir degina😬😔
Rennie, per kelias dienas dėžutę suvarau 😀 dar yra Frutin, bet nepatiko man jos, bjaurios ir nenuima taip, kaip rennie, tada gulėjimas ant kairio šono ir borjomi
jei vaistų nenorit, bet rennie ir frutin saugios, nes jos veikia skrandyje tik
Ingri2 parašė:
Sveikos,ka naudojate nuo rugstingumo?galvojau pakentesiu kas cia liko iki gimdymo ir jokiu tableciu nenaudosiu,bet jau nebegaliu ziauriai kyla ir degina😬😔
Gavau pirkti Frutin,nekažka jis šeip, Renne padedavo geriausiai,bet jo pasirodo deficitas,jau kelias vaistines apejau ir negavau nusipirkti😏
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai