Oksana D. parašė:
Gal galit ortopedo pavarde pasidalinti?![]()
Julija Prosianikova, vaikų chirurgė. Dirba OrtoPro klinikoje. Žemaitės g. 21, Vilnius. Su siuntimu nemokamai. Eilių beveik nėra. 😉
Oksana D. parašė:
Gal galit ortopedo pavarde pasidalinti?![]()
Julija Prosianikova, vaikų chirurgė. Dirba OrtoPro klinikoje. Žemaitės g. 21, Vilnius. Su siuntimu nemokamai. Eilių beveik nėra. 😉
gretmanas parašė:
Parašykit po vizito 🙏❤️
Na tai buvome pas neurologę Santarose. Šiaip dukrytė įsitempusi ir tą žinom, laukiam eilės mankštelėms, tai žinoma tą tik patvirtino. Tuomet paegzaminavo mus kaip nešiojam ir laikom vaiką, kaip su juo žaidžiam 🫠 na ir kai parodžiau video kaip ji miega, tai žinoma, pirmas klausimas buvo ar su pilveliu viskas gerai, o su juo viskas blogai. Bet kai pasiskundžiau, kad aš nebežinau ar čia pilvas, nes jokie lašiukai nepadeda ir kad čia taip tris savaites užėję, tai sako gal buvo koks skiepas. Na buvo, roto.. kaip ir sutampa, kad po jo prasidėjo tie naktiniai neramumai. Bet na dėl šventos ramybės, kad būtų galima atmesti neurologinius sutrikimus, išrašė siuntimą miego encefaloframai, kur mažai šansų jog pavyks atlikti, nes vaikas turi užmigti ir neurosonoskopijai. Tai nors ir gydytoja ne iš maloniausių, bet džiaugiuosi, jog neatmestinai pasižiūrėjo į mano susirūpinimą. Noriu tikėtis, kad tiesiog per daug nerimauju ir vaikui viskas gerai. Aplamai, man norisi žinoti priežastį. Jeigu čia pilvas, ok, aš išgyvensiu ir lauksim šito etapo pabaigos, bet noriu būti tikra, o ne spėlioti 😓🥹
Oksana D. parašė:
Mes šiąnakt išvis nežinau,ar miegojom😬užmigo nakties niego ir rami pabuvo gal dvi valandas max, gal net mažiau ir nubudo akis besikasydama. Pasiguldžiau pas save ir…
Oi kaip aš jus suprantu..aš laikau rankutes, nes ji naktį jomis malasi ir save išbudina. O į miegmaišį nesinori būti įdedama, klykia. Tai kai prilaikau, tik kojomis spardosi ir bent kiek pamiega 🤯🙄
Gimle parašė:
Tai gal dažniau pienuko/mišinuko reiktų duoti ir nebeklyktų? Tiesiog nespėtų per stipriai išalkti. Nes dažniausiai alkio ženklai pasirodo anksčiau nei klyksmas.…
Jei vaikelis maitinamas motinos pienu tai galima nežiūrėt į valgymo intervalus, bet su mišinuku kitaip :/ aš vis stebiu valgymo intervalus, kadangi mažiukė tikriausiai valgytų tiek kiek duočiau to mišinuko
Kadushke parašė:
Ačiū 🌼
Liute91 parašė:
Na tai buvome pas neurologę Santarose. Šiaip dukrytė įsitempusi ir tą žinom, laukiam eilės mankštelėms, tai žinoma tą tik patvirtino. Tuomet paegzaminavo mus kaip n…
Man irgi kažkaip geriau pasitikrinti ir numaldyti nerimą,negu nežinoti. Ir labai beviltiškas jausmas,kai nežinai,kas yra tavo vaikui. Tikiuosi pavyks jum tie tyrimai❤️ gal bandyt iki vizito tyrimams laiko palaikyt ją nemiegančią - kad tyrimui nulūžtų 🙈
Liute91 parašė:
Oi kaip aš jus suprantu..aš laikau rankutes, nes ji naktį jomis malasi ir save išbudina. O į miegmaišį nesinori būti įdedama, klykia. Tai kai prilaikau, tik kojomis…
O niekaip į miegmaišiuką nepavyksta įdėt? Jum čia būtų geriausias apėjimas problemos - na bent kad visi pamiegotumėt 🌼
Jetau prisiskaičiau čia tų karo temų ir taip paranojišjai aš jo bijau kad negaliuuu🙈🙈🥶🥶Duok dieve kad išeitų sureguoti laiku jei kažkas.Ir speju greičiau sulauktume vieni iš kitų pasidalinimo nei iš valdžios.Viskas slepiama kaip visada😏Neduok dieve.Kad viskas butų tik gerai😔🙏🙏Kad butume saugūs ir laimingi😔🙏❤️
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai