Oksana D. parašė:
Jezau, kalbat kaip atsisakyt reik skanumynų,o aš taaaaaqip jų norėčiau!!!! Šiandien pusryčiams valgiau sumuštinį (tiksliau pusę jo,nes buvo tikrai nekažką) iš duono…
Veganiško "sūrio" arba kitaip riebalų mišinio valgytojų būrelis siunčia jums ir kitoms alergiukų mamytėms apkabinimus..🥹❤️
Labai labai linkiu mums visoms, kad šis etapas (bandau priimti taip) greičiau baigtųsi.
Mes šiand važiuojam pas neurologą, naktis kaip visada su n+k pabudimų, nes mažylė ilgai neužmigo, o paskui rietėsi, stenėjo, malėsi kaip ir kiekvieną naktį. Nu toks neramus miegas kad aš nemoku apsakyti, tikriausiai visi galvoja, jog aš perdedu. Bet vaikas pamiega 10 min ramiai, tada 5 min mosikuoja rankomis, spardo kojomis, stena, sukioja karštligiškai galvytę, na tokia tarsi panikos apimta. Tada vėl užmiega ir vėl taip, užmiega ir vėl taip.. lašiukai nuo pūtimo prieš miegą, vidury nakties nieko nekeičia, nei Colic Calm, nei Redulex žvakutės, niekas nepalengvina šitų naktų. Oro šiek tiek išleidžia kai kojytes palankstai, bet užmiega ir po 10 min vėl tas pats. Ir bulvių vakar nevalgiau o naktis kaip įprastai - baisi. Nerimauju, kad kažkas negero vyksta ir gal čia ne pilvas, aš nebežinau 😭😭😭😭