skani_zemuoge parašė:
Gime mano berniukai, sveikatos geros❤️
Didziausi sveikinimai ir sveikatos!!! 🧡
skani_zemuoge parašė:
Didziausi sveikinimai ir sveikatos!!! 🧡
AušraGoš parašė:
Bet gimdymas taip pat labai jau sklandus 😊 o jūs iškart epidūro paprašėte? Skaitau kad praktiškai visos su epidūru gimdo 🤔 buvau kažkaip prieš jį nusiteikusi, bet g…
Aš irgi panašiai šiandien galvojau apie epidūrą. Man keista skaityti, kad po jo viskas greičiau, nors rašo, kad kaip tik stabdo veiklą.
Cavy parašė:
Aš irgi panašiai šiandien galvojau apie epidūrą. Man keosta skaityti, kad po jo viskas greičiau, nors rašo, kad kaip tik stabdo veiklą.
2 kart gimdžiau be epidiuro. Po penktadienio nakties gimdykloje pradėjau abejoti. Antras gimdymas iš vis su šypsena buvo. Šį kart sąrėmiai buvo daug kartų stipresni, nors net nepriėjom iki gimdymo. Akušerės teigia, kad viskas normaliai, trečias kartas visoms būna skaudžiausias...
skani_zemuoge parašė:
Tik atvaziavau ir sakau kad sulauksiu reguliariu saremiu ir lai iskart ateina suleist, tai kaip tik baige operacija anesteziologas ir atejo kai buvo 4cm ir saremiai…
Mano nusiteikimas šiuo klausimu toks pats, jei visgi pati gimdysiu, tai pirmas dalykas atvarius bus, kad epidūro reiks 😄
Prieš 7 metus kai gimdžiau pirmą kartą, praktiškai su manim kartu gimdė mano pažįstama, tik aš jau buvau ką tik pagimdžiusi, o ją atvežė į gimdyklą. Ji sunkiai pakėlė skausmą, todėl pasiprašė epidiūro. Na epidiūrą jai suleido, skausmai nurimo, bet...visiškai sustabdė kaklelio vėrimąsi praktiškai 10 valandų. Tai kai epodiūro poveikis praėjo daugiau jai epidiūro nebeleido bet gimdė taip rėkdama, kad galvojau kokiam košmare ji randasi ar taip visiškai nepakelia skausmo. Tai net seselės iš po jos rėkimo ir gimdyklos išėjo visos susinervinusios. Tai sunku pasakyti vis dėl to ar epidiūras pagreitina veiklą ar ją sustabdo? Faktas tikrai nuima skausmą 😄
Epiduras veikla stabdo tuomet jeigu yra suleidžiamas per anksti, kai saremiai dažni ir reguliarus tai dažniausiai kaip tik kaklelis atsipalaiduoja ir ta veikla ivyksta dar greiciau ir nespeji suvokt kad jau gimdai. O jeigu suleistu per anksti, kai ta veikla ir taip abejotina, tai galimai isvis ji isnyktu ir tuomet tektu skatint. Taip, kad tiesiog svarbu, jog suleistu laiku, beja teisingai, procedura nera skausminga, tik psichologiskai gal nemalonu, kad kazkas tau su adata po stubura landzioja, bet kad anesteziolagas gerai darba atliktu privaloma nejudet, pasakinet kada saremis, kad jei netycia is skausmo sujudesit jie nepajudintu adatos, taip pat kai klausia kur jauti kazka, tai irgi turi atsakyt tiksliai ar labiau ant kaires ar desines puses ar per viduri, nes gali apmarint tik viena puse 🤣 Tai cia tas epiduras bendras komandos darbas bet ziauriai verta 🤣😆
Kotryna parašė:
@Wikoozie, kaip koja?
Aciu kad teiraujates, jau atsigavo:)))ryte dar patirpusi buvo.
skani_zemuoge parašė:
Ojeii....sveikinam bendramincius atejus i si pasauli!!!:)))
AušraGoš parašė:
Prieš 7 metus kai gimdžiau pirmą kartą, praktiškai su manim kartu gimdė mano pažįstama, tik aš jau buvau ką tik pagimdžiusi, o ją atvežė į gimdyklą. Ji sunkiai pakė…
Galvojau ar čia man vienai antras gimdymas praėjo kaip per migla, nes atrodo nepamenu ar prašiausi epidūro, bet pasirodo vyras priminė kd neteko imti, nieko nelindo prie nugaros
tik leido kažkokių vaistų į vena, kurie svaigino.. keista atrodo gimdžiau bet neturėjau jėgų domėtis kas ką leidžia ir ką daro 🙈😂 bet kadangi teko ištverti be epidūro tai tikėtina jo vėl neimsiu, gal kaip nors 🙏😂🙈
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai