Sunshine25 parašė:
Nuoširdžiausi sveikinimai jūsų šeimai! ❤️❤️
Sveikinimai ❤️ Svarbiausia, kad gydytojai laiku sureagavo ir viskas baigėsi laimingai. Laikykites, stiprekite ir aukite sveikos 🌻
Sunshine25 parašė:
Sveikinimai ❤️ Svarbiausia, kad gydytojai laiku sureagavo ir viskas baigėsi laimingai. Laikykites, stiprekite ir aukite sveikos 🌻
Sunshine25 parašė:
Sveikinimai 🥰 greito atsigavimo ir sveikatos jums 🌸
Sunshine25 parašė:
Sveikinimai, gykit, stiprekit ♥️
blossom14 parašė:
Sveikos. As ir vel del kudikio bambutes... mums jau beveik menuo, o bambute atrodo taip... slapiuoja geltonu skyciu, uzsideda sasas, jis nukrenta ir vel naujas deda…
Per kursą sakė, kad tokiu atveju nelaukti ir važiuoti pas gydytoja.
Sunshine25 parašė:
Stiprybės 🙏 su laiku tik geriau bus
blossom14 parašė:
Sveikos. As ir vel del kudikio bambutes... mums jau beveik menuo, o bambute atrodo taip... slapiuoja geltonu skyciu, uzsideda sasas, jis nukrenta ir vel naujas deda…
Rimti reikalai pas jus su bamba. Mes naudojom chlorheksidina 0,5, aplink apvalydavom ir mums labai greitai nukrito ir užgijo labai gražiai per savaitę nukrito didžioji dalis viršktelės.
Sunshine25 parašė:
Ačiū labai, Jums to paties ir dar daugiau! 🙏🏻👼🏻✨ Linkiu kuo greičiau atsigauti Jums ir sveikatos jūsų mažajai lėlytei! 🙏🏻❤️
Mamytės, o kaip vaikučiu momenėliai? Man kažkaip baisu ir nejauku glostyti galvytę, bijau kažkaip pažeisti🥺šiandien dar pastebėjau, jog šiek tiek įdubę, skaičiau internete, kad nieko blogo, galbūt skysčiu trūkumas, na šianakt vaikas visai nevalgė, ir visa diena irzlesnis nei įprastai,ar gali būti jog mažai valgęs ir dėl to įdubo momenėlis? Nuraminkit🥺 gal turit patirties šia tema?
Monika J parašė:
Mamytės, o kaip vaikučiu momenėliai? Man kažkaip baisu ir nejauku glostyti galvytę, bijau kažkaip pažeisti🥺šiandien dar pastebėjau, jog šiek tiek įdubę, skaičiau in…
Momenelis neįdumba, jis kaip tik su laiku tik veriasi ir,tvirteja. Neprigalvokit ligų vaikui,,mūsų terminui labai normalu, ir aš jaučiu kai rankose laikau)
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai