GabeDa parašė:
Šiandien vykstu į polikniniką ,nors nedirba mano ginekologė, ar galima be ginekologės pasidaryt hcg tyrimą, paprašius registratūroje?
taip mokamai
GabeDa parašė:
Šiandien vykstu į polikniniką ,nors nedirba mano ginekologė, ar galima be ginekologės pasidaryt hcg tyrimą, paprašius registratūroje?
taip mokamai
GabeDa parašė:
Bet kuri laboratorija padaro, nereikia ginekologes
Frėjytė parašė:
Kaip jums su kūno temperatūra? Aš negaliu jau... Kai miegu prakaituoju taip jog atsikeliu šlapia, o kai nemiegu man baisiai šalta 🥶🥶🥶 normali patalpos temperatūra 2…
Labas man su miegu jau tokia problema kad vertki noriu. Nulis jėgų. Pamiegu naktį po 12 valandų.atsikeliu išgeriu arbatos.pavalgau.ir vėl noriu atgal į lova. O as dirbu naktini darba.siandien i naktine.kaip as isbusiu nemiegojus as net bijau
Indre198 parašė:
Labas man su miegu jau tokia problema kad vertki noriu. Nulis jėgų. Pamiegu naktį po 12 valandų.atsikeliu išgeriu arbatos.pavalgau.ir vėl noriu atgal į lova. O as d…
O gal įmanoma kažkaip keisti darbą iš naktinio į dieninį?
Mano stebukliukas parašė:
O gal įmanoma kažkaip keisti darbą iš naktinio į dieninį?
Darbas su dokumentais plius sėdimas. Tai nėra sunku. Tik dabar bijau kad miegot norėsiu pastoviai .taip sutapo kad tik dienomis dirbau dar kolkas. Bet lyginai taip pat norėjau miegot ...
Sveikos, merginos.
Dalinuosi per porą dienų pasikeitusiais rezultatais. Pirminis buv 6,8. Šį kartą pasidariau ir PG. Šiaip nelėkčiau ir nedaryčiau to kraujo tyrimo, bet truputį gąsdino neryškėjantys testai. Vaiduoklis lygiai toks pat koks buvo pirmą kartą prieš kelias dienas.
Kaip jūsų vertinimu? viskas ok pagal rezultatus?
Sveikos mergaitės 🌹Bandau prisijungti prie jūsų 😏 viskas dar taip šviežia. Kelių dienų bėgyje du skirtingi testukai parodė ryškias raudonas linijas. Vieną dariausi vakare, kai suvėlavo MM, o kitą patikslinimui ryte po poros dienų. Nerimauju, nes sunkumų pastoti turėjome. Išsioperavau polypus pernai vasara, o vyrui mažiau nei norma aktyvių plaukikų buvo. Nesitikėjau dabar pastoti, nes bandėm jau kelis metus, nesisaugojom visiškai. Ir va vyras grįžo iš užsienio tik savaitei laiko. Pradėjo gerti spec vitaminus. Galvojom, kad gal tik kokį gegužės mėn pavyks, po viso vitaminų kurso. Ir va, kad nori 🤦♀️ Esu turėjusi persileidimą. Buvo panašiai tiek kiek ir dabar laiko. Kol kas neskubu registruotis, nors esu rizikos grupėje. Svarstau tik apie kraujo tyrimą. Bijau dar, kad nežinodama apie pastojimą vartojau keletą vaistų, nes buvau peršalus, ir šlapimo pūslė sujautrėjusi, ir dar herpis. Ir nuo visų šitų biesų gėriau vaistus 😔 tad labai viliuosi, kad nepadariau nepataisomos žalos 😔😔😔 🙏
aurėjap parašė:
Sveikos, merginos.
Čia dariau pačioje pradžioje
HCG 21, 14
PRG 57,5
Dabar jau paaugo, važiuosiu pas ginę, žiūrėsim ar gimdoje atsiras.
HCG kas antrą parą atlieku dėl stebėjimo, nes turėjo 4 nesėkmingus
aurėjap parašė:
Sveikos, merginos.
turėtų padvigubėti kas 48 valandas nuo ketvirtos iki šeštos savaitės , tačiau taip yra ne visiems. hCG gali skirtis kiekvienam asmeniui ir vis tiek reiškia, kad nėštumas yra normalus
nelabai supratau ar kas antra daret ar po 2 pilnu dienu
stai skaiciuokle https://perinatology.com/calculators/betahCG.htm
Vysnine parašė:
Norma laikoma yra iki 72h dvigubėjimonelabai supratau ar kas antra daret ar po 2 pilnu dienu
stai skaiciuokle https://perinatology.com/calculators/betahCG.ht…
Tai pirmą dariausi 03,12 ryte. Antrąjį šiandien ryte, tai Dvi pilnos paros praėjo. tai nuo 03.12 gaunasi padidėjimas nuo 7 iki 22 (šiandien.)
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai