2024.03.15 21:01 (prieš 2 m.)
Sveikos mamytes, jungiuosi ir aš, neplanavau antro vaikelio dar, bet užkibo🥰 bet pas mane 4 mėnesius tokie cirkai vyko su mėnesinėmis 🤣 rugsėjo 26d turėjo prasidėti mm, vėlavo 3sav, spalio 26d nepamenu ar susirgau, lapkritį vėl velavo apie 3sav, tada gruodį tik patepliojo kokį arbatinį šaukštelį, sausį 26d sirgau vėl normaliai ir vasarį vėl nesulaukiau, visus tuos mėnesius ir silpna buvo ir kitokie požymiai lyg laukčiausi, visus mėn pirkau testus ir visad neigiami, bet vasarį kai neprasidėjo ir vėlavo 2sav susapnavau sapną, kad paliečiau užsimerkusį šunį ir jis man pasakė "nesijaudink mėnesinių nesulauksi" keistai jaučiausi po sapno bet galvoju prisigalvoju tiesiog per daug, tada po tos nakties dieną dukra rodo man į pilvą ir sako "baby belly" prašiau pakartoti ir vėl "baby belly" ir pabučiavo jį, tada galvoju kas čia per cirkai, važiuoju pirkti testo, nu ir ką teigiamas😂 pagal paskutinių mm pirmą dieną man 7sav4d 🥰 o pas ginę eisiu grįžusi iš Norvegijos, šio mėn 26d 😍 labai laukiu 🥰 o dėl mm man jos visad reguliarios, bet va sugalvojo pažaisti prieš pastojant, nors saugojomes ištraukimo būdu😅