nematomaaa parašė:
Labas, aš tai apie tokius galvoju, pirmagime su tokiais varinėjo ir buvo super.
As galvoju gal vasara sus kojos, turim dvi poras, bet masrau pirkt db iskart basutes. Bet va kokia ismera,pamatavus 18dydi lb jau dideli
nematomaaa parašė:
Labas, aš tai apie tokius galvoju, pirmagime su tokiais varinėjo ir buvo super.
As galvoju gal vasara sus kojos, turim dvi poras, bet masrau pirkt db iskart basutes. Bet va kokia ismera,pamatavus 18dydi lb jau dideli
Filadelfija parašė:
Matuokit pėdutę ir užsimeskit +-0,5-1cm dar, aišku, geriau 0,5 cm ir vaikui patogiau, bet dažnai teks batus keist. Visada perku pagal vidpadį, tik dar būtina įsivertinti pėda smulki ar stambesnė, kokia keltis, nes pvz. mano vyresnėlis neįkišo kojos į biomechanics.
Spalvotuke parašė:
Matuokit pėdutę ir užsimeskit +-0,5-1cm dar, aišku, geriau 0,5 cm ir vaikui patogiau, bet dažnai teks batus keist. Visada perku pagal vidpadį, tik dar būtina įsiver…
Man pėdute pamatuot jai stovint be šansų, nes tada tai šokt, tai sėdėt užsimano arba pabėgt 🤣🤣
nematomaaa parašė:
Man pėdute pamatuot jai stovint be šansų, nes tada tai šokt, tai sėdėt užsimano arba pabėgt 🤣🤣
Žinau, mano abu vaikai tokie pat, bet kažkaip turit apžaist. Arba kitas variantas, vežtis vaiką gyvai į batų parduotuvę, kas mums su vyresnėliu pasiteisino.
nematomaaa parašė:
Išmozot dažuose ir pastatyt ant kokio balto lapo 😂
Man toks klausimas (nelabai malonus)
Kas turi gyvunu ar siaip plofilaktiskai duodate nuo kirmeliuku vaistu?As net nezinau ar tokiems maziukams galima?🧐
Kaime turime katina jau tikrai gan sena,buna ir namuose ir lauke.Mazasis visur ropoja ir toli grazu nera labai ten super duper svaru😅Kazkaip pagalvojau 🤷♀️
Turiu geox 18d gal kam bus aktualu🤭😅13€ nesioti tikrai nedaug

Aneta5 parašė:
Man toks klausimas (nelabai malonus)
Kas turi gyvunu ar siaip plofilaktiskai duodate nuo kirmeliuku vaistu?As net nezin…
Manau, kad gyvūnui čia reikėtų duoti nuo kirminų..Turim šunį, bet tiesa sakant nieko dar nedaviau.. 🙈 pas mus irgi nėr švaru, oj patikėkit, o labiausiai norisi vaikui tik šuns žaislų 🙄
SIRDISRAMI parašė:
O gal tos, kurios ruosiasi krikstynoms, galetu pasidalinti is kur savo vaikams (berniukams) rubus uzsakinesit?visur kiek ziuriu, niekas nebeitinka man 🙈 turbut …
Mes pirkome mk workshop tik ilgai siuva
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai