ssaannddraa parašė:
Lygiai lygiai tas pats buvo, dėkite ibuprofeno žvakutę, vaikui labai palengvėja. Pamiega, pailsi nuo skausmo.
Jau buvo tokia mintis dėti,tik va nežinau kas jam skauda 🤷 jei ir toliau taip tada teks dėti tikiuosi palengvės 🤞
ssaannddraa parašė:
Lygiai lygiai tas pats buvo, dėkite ibuprofeno žvakutę, vaikui labai palengvėja. Pamiega, pailsi nuo skausmo.
Jau buvo tokia mintis dėti,tik va nežinau kas jam skauda 🤷 jei ir toliau taip tada teks dėti tikiuosi palengvės 🤞
Filadelfija parašė:
Kas perkat rubelius is hm,zara ir resrved ar didinti/mazinti ? Reik bodziuku ir nzn kaip su dydziu. Nes pirkau carters ar kaip ten firma tai neatitiko dydis ir per …
H&m didinti , mums visada atitinka dydis, dabar perkuosi 80dydzio,nes 74 dydis jau jau prie ribos yra 😁 bet kas keisčiausia,bodziukus reikia pirkti 80 dydį naktinius jau 86 pirkti 😃 o va kelnes dar 74 tinka,net ir truputį didoki atrodo 🤷😆 tai h&m pats tas jei reikia lengvo ir neaptempto tunelio ir lengviau pirkti galima niekada nenusipirksi mazesnio dydžio 👍
Filadelfija parašė:
Kas perkat rubelius is hm,zara ir resrved ar didinti/mazinti ? Reik bodziuku ir nzn kaip su dydziu. Nes pirkau carters ar kaip ten firma tai neatitiko dydis ir per …
Hm - atitinka, reserved kaip koks rūbas, buvo pakliuvę tikrai mažintų, bet pvz kombį 74 vis dar uždedu, bet ten kojų ir rankų rankovės atsilenkia, gal dėl to, nes jau labai seniai 80tą dydį nešioja.
ekce parašė:
Ar yra dar vaikučių, kurie po ~2,5-3val. būdravimo nori jau lūžti ir būna baisingai irzlūs? Mano 3val max ištempia...
Taip.
pas mus vis dar 3 miegai like ;)
SIRDISRAMI parašė:
O gal tos, kurios ruosiasi krikstynoms, galetu pasidalinti is kur savo vaikams (berniukams) rubus uzsakinesit?visur kiek ziuriu, niekas nebeitinka man 🙈 turbut …
Vinted pažiūrėkit, pilna ten ko tik nori, ir naujų 🤷♀️
SIRDISRAMI parašė:
O gal tos, kurios ruosiasi krikstynoms, galetu pasidalinti is kur savo vaikams (berniukams) rubus uzsakinesit?visur kiek ziuriu, niekas nebeitinka man 🙈 turbut …
Mes užsisakėm iš Pasiūta su meilę
Vanesa1207 parašė:
Sveikos mamytes, iš kur pirkote-pirksite pirmuosius batukus? Kadangi pirmieji batukai, noretusi, kad butu tikrai patogus ir kokybiški 😊
Pirkom pirmagimiui iš eavalynės, bet nespėjom uždėt, nes ėmiau dvi poras, labai man patiko, bet atsinešus pamatuot mažyliui jau ant ribos
jei kam reikia perleisim už 30e
Vanesa1207 parašė:
Sveikos mamytes, iš kur pirkote-pirksite pirmuosius batukus? Kadangi pirmieji batukai, noretusi, kad butu tikrai patogus ir kokybiški 😊
Labas, aš tai apie tokius galvoju, pirmagime su tokiais varinėjo ir buvo super.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai