Aneta5 parašė:
Kuri graziausia🤣😅🙈🥰?
Man trečia ;)
Aneta5 parašė:
Kuri graziausia🤣😅🙈🥰?
Man trečia ;)
Vanesa1207 parašė:
Mamytes, kokia žuvi rinktis pirmam ragavimui? Ar lašiša tinka? 😊
Lašiša tinka, bet gali būt skaniai riebi ir po to gal kitos nepatiks 😅 tik prielaidą darau, mes pradėjom nuo menkės, žuvų parduotuvėje dar sakė, kad mažiukams labai plekšnė tinka, nes balta žuvis ir tokio stipraus kvapo neturi.
nematomaaa parašė:
Čia jau krikštynoms ruošiates? 🤗 Man pirma.
Taip,per Jonines😅
vivid parašė:
Lašiša tinka, bet gali būt skaniai riebi ir po to gal kitos nepatiks 😅 tik prielaidą darau, mes pradėjom nuo menkės, žuvų parduotuvėje dar sakė, kad mažiukams labai…
Mes šviežios lašišos užsisakem. Tai va del to ir galvoju lašiša bandyt duot. Kad nelaikyt šaldiklį 😀😀
ekce parašė:
Ar yra dar vaikučių, kurie po ~2,5-3val. būdravimo nori jau lūžti ir būna baisingai irzlūs? Mano 3val max ištempia...
Tikrai taip! 😊 3 miegai dar dienoje 👌
ekce parašė:
Ar yra dar vaikučių, kurie po ~2,5-3val. būdravimo nori jau lūžti ir būna baisingai irzlūs? Mano 3val max ištempia...
Oj dabar toks etapas prasidėjo ir pas mus arba miega ilgai arba išvis nebemiega,o irzlumas Max.. labai sunku,nes 6 dantukai du prieš kelias dienas prasikale,bet vis tiek siaubingai didelis irzlumas. Nebesumoju ką daryti,kas jam yra baisiai sunku, visiškai sumažėjo valgis jau net ir pieno mažai išgeria
ekce parašė:
Maniškis 4-4,5h kazkur isbuna,bet vakar nedamiegojo ar oras daro savo ir nuluzo 19:30 iki 20:30 4karta🙈🙈
Miegas apie 8:30-9h gaunasi trumpas 30-40min
12-13h ir 16:30-17h(ilgi miegeliai)
Ievusiokas parašė:
Oj dabar toks etapas prasidėjo ir pas mus arba miega ilgai arba išvis nebemiega,o irzlumas Max.. labai sunku,nes 6 dantukai du prieš kelias dienas prasikale,bet vis…
Lygiai lygiai tas pats buvo, dėkite ibuprofeno žvakutę, vaikui labai palengvėja. Pamiega, pailsi nuo skausmo.
Kas perkat rubelius is hm,zara ir resrved ar didinti/mazinti ? Reik bodziuku ir nzn kaip su dydziu. Nes pirkau carters ar kaip ten firma tai neatitiko dydis ir per mazus isigyjau. Db vel galva suku kaip cia uzsakyt,kad tikti. Nes realiai viska isaugom net neuzsideje,o vasarai jau ziuriu rubu neliko
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai