Tiuti parašė:
Ar liepe jums daktare skaiciuoti kiekviena diena kiek per 30min jauciate judesiu ir rasyti?🤔
Taip liepė...nors manoĵi gerai juda bet vistoek liepė rašyt
Tiuti parašė:
Ar liepe jums daktare skaiciuoti kiekviena diena kiek per 30min jauciate judesiu ir rasyti?🤔
Taip liepė...nors manoĵi gerai juda bet vistoek liepė rašyt
Tiuti parašė:
Mane prižiūrinti gydytoja (VGN) sakė, kad nuo kažkurių metų (nepamenu, gal 3 metai atgal) nebeliko rekomendacijos nėščiosioms skaičiuoti judesius, nors anksčiau buvo tokia.
Tai ne, neliepė.
klajos parašė:
Mane prižiūrinti gydytoja (VGN) sakė, kad nuo kažkurių metų (nepamenu, gal 3 metai atgal) nebeliko rekomendacijos nėščiosioms skaičiuoti judesius, nors anksčiau buv…
Man taip pat nesake skaiciuoti, nebent man atrodo kad per mazai juda tada tiesiog pasitikrinti, o jei ne tada nereikia.
Rere parašė:
Man liepe skaiciuoti 2 kartus per dieną po 30min, ar yra 5. Ir tada kaip jau rašė anksčiau, jei nėra, atsigert vandens šalto, suvalgyt ką saldaus ir vel 30min karto…
Galima nusipirkti vaistinėj kažkokį testerį, kur parodo ar vandenys bėga. Daugiau pakomentuot nzn, nes nebandžiau ir nemačiau aš jų ir nesidomėjau daugiau. Žinau tik kad yra
Aš po GN. 36 savaitės db. Leliukas kazkur apie 2,7kg atitinka savaites. Smagu buvo, nes nesitikejau ultragarso, bet norejo patikrinti placenta mano, kadangi buvo priekyje ir žemai nėštumo pradžioje. Tai pakilusi 1 subrendimo lygio. Apžiūrėjo viską, paėmė streptokoką. Tai dabar beliko laukti mažojo. Lyg sako panašu, kad galim iki termino gimti
bet su tais leliukais negali žinoti
judesių sakė skaičiuoti nereikia, bet atkreipti dėmesį. Maniškis kadamgi labai reguliariai juda - tai kažkaip jei jau pastebiu, kad tuo metu ramiau prigulu ar atsigeriu ir išsijudina
Uoga. parašė:
Labas. Nebuvo sio klausimo. Apie naujagimio burnos higiena. Kaip yra? Maciau yra tokie antpirsciai, raso, kad su merliuku pavalyti dantenas..
Pirmagimei niekada nevaliau dantenų su merkiukais ar pan., maitinau pati.
nors tikrai mačiau daug tokių postų ir patarimų.
Uoga. parašė:
Kam 36-37 savaite ar daugiau. Kaip su judesiais reikalai??? Man jie yra, bet palyginti kaip buvo seniau, tai tikrai ju daug maziau.
Judesių sumažėjimo dar nepajutau, bet gydytoja ir man minėjo, kad nuo 36 sav jų gali sumažėti. Turbūt pas mane dar turi vietos judėti 😄
Jau trečią dieną negaliu prisiruošti dėtis lagamino į ligoninę. Visas darbas prasidėjo ir baigėsi lagamino ištraukimu iš spintos ir atnešimu į miegamąjį 😂 visai jėgų neturiu, guliu ir žiūriu į tą lagaminą 😀
Kai kurios pirkot užspaudžiamus maišelius. Į juos dėsite rūbelių komplektą tik į gimdyklą? Ar visus rūbelius deliosite komplektais į ligoninę kelioms dienoms? Galvoju kaip čia patogiau padarius 🤔 gal dėti komplektais ir ant maišiukų dydžius užrašyti, nes imsiu tiek 50, tiek 56d. 🤔
Andze7 parašė:
Jau trečią dieną negaliu prisiruošti dėtis lagamino į ligoninę. Visas darbas prasidėjo ir baigėsi lagamino ištraukimu iš spintos ir atnešimu į miegamąjį 😂 visai jėg…
Aš susidėjau 56 ir 62 dydzio komplektukus i maiselius i gimdyklos tase. Visi kiti rubeliai keliavo i lagamina tiesiog pagal dydzius i maiselius. Patikekit labai patogu tie maiseliai, ypac kai vyrui reikia surasti kazka lagamine. As ant maiseliu esu uzrasiusi tarkime "56 dydzio bodziukai", "62 dydzio sliauztinukai" na ir panasiai 😀
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai