Andze7 parašė:
Mamos, kurios ankstesniuose nėštumuose turejot planinį cp, paaiškinkit jus man, ar reikia prieš operaciją nusiimti gelinį lakavimą? 😀
Man irgi įdomu,nes planuoju kitą savaitę būtent dėl to juos nusiimti, nors taip nenoriu.
Andze7 parašė:
Mamos, kurios ankstesniuose nėštumuose turejot planinį cp, paaiškinkit jus man, ar reikia prieš operaciją nusiimti gelinį lakavimą? 😀
Man irgi įdomu,nes planuoju kitą savaitę būtent dėl to juos nusiimti, nors taip nenoriu.
Andze7 parašė:
Prieš visas operacijas yra rekomendacija, kad nagai būtų nukirpti, nenulakuoti. To reikia, kad prireikus būtų galima stebėti nagų pokyčius (kapiliatų prisipildymo laiką - gali parodyti kraujotakos trikimą), uždėti pulsooksimetrą (deguonies kiekio kraujyje matavimui), lakas ale gali iškreipti rodmenis.
Bet jei viskas ok (o taip ir turi būti), lakas netrukdys. Just in case rekomenduojama būti nelakuotais (bent jau ne tamsiai).
palme29 parašė:
Sveikos, gal kam darant kraujo tyrimus buvo nustatytas Eozinofilų padidėjimas??
Gal alergijų turit?
Eozinofilai dažnai atsiranda prie alergijų, taip pat gali atsirasti jei turit kirminų.
Uoga. parašė:
Kam 36-37 savaite ar daugiau. Kaip su judesiais reikalai??? Man jie yra, bet palyginti kaip buvo seniau, tai tikrai ju daug maziau.
Man 34sav, bet mažiau judesių, silpnesni atrodo, kažkaip nerimas ima irgi. Laukiu ketvirtad ug.
ernesta_vy parašė:
Pasidalinkite kokius čiulptukus ir buteliukus pirkote ar planuojate isigyti.
Žindukas avent, buteliukas avent anti colic
Andze7 parašė:
Aš tai kitą klausimą dėl cp turiu, jei planinis tai susiplanavo ir pjauna, ar dar bando ten skatint ką nors kad vaikas "žinotų" kad laikas gimti?
Deimante0202 parašė:
Kokius drabužius ruošiatės sau imti? Ar planuojate imti specialias liemenėles žindymui, naktinius žindymui, chalatą? Ar viršutinius drabužius irgi kažkokius special…
Pižama žindymui palanki, naktiniai, žindymo liemenėlė, chalatas. Pirmu gimdymu tas kelias dienas vien tik su naktiniai ir prabuvau. Chalatas vien koridoriais praeiti kad nereiktų tik su naktiniais eit
pupe parašė:
Sveikos. Ar naktį migdant savo vaikučius planuojate kloti juos antklodėmis, pledais, ar rengti miegmaišiais? Gal yra kam labai kas nors pasiteisino?😊
Miegmaišiu. Pirmagimę pledu priklodavom kol nesivartydavo, paskui į miegmaišį perėjo
Uoga. parašė:
Kam 36-37 savaite ar daugiau. Kaip su judesiais reikalai??? Man jie yra, bet palyginti kaip buvo seniau, tai tikrai ju daug maziau.
Sumažėjo judesių ir pasikeitė jie jau prieš porą sav
Goosey parašė:
Žindukas avent, buteliukas avent anti colic
Kai man buvo planinis cp - is vakaro atvaziavau i ligonine, padare kai kuriuos tyrimus, pastate laseline, o ryte operavo.
Uoga. parašė:
Kol kas nepajutau skirtumo judesiuose, tie ryškiausi būdravimo epizodai visdar ryškūs. Ir ypač paryškėja automobilyje 🫣
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai