Tiuti parašė:
Ar liepe jums daktare skaiciuoti kiekviena diena kiek per 30min jauciate judesiu ir rasyti?🤔
Neliepė
Tiuti parašė:
Ar liepe jums daktare skaiciuoti kiekviena diena kiek per 30min jauciate judesiu ir rasyti?🤔
Neliepė
Tiuti parašė:
Ne, sake jei prigulus ant kairiojo šono per pusvalandį suskaičiuojam 5 ir daugiau judesių - viskas gerai
Tiuti parašė:
Dar ne
Andze7 parašė:
O kaip darysite dėl naujagimių prirašymo į poliklinikas?
Pati esu iš Vilniaus, klinikų daug. Kaip suprantu gimsta vaikas, gaunam gimimo liu…
as pas ta pacia gydytoja bandysiu uzrasyt pas kuria as einu ir pas kuria yra pirma dukra tik nezinau kaip buna jeigu tarkim ji vietu neturi
Andze7 parašė:
O kaip darysite dėl naujagimių prirašymo į poliklinikas?
Pati esu iš Vilniaus, klinikų daug. Kaip suprantu gimsta vaikas, gaunam gimimo liu…
Aš galvoju rašyti ten pat kur esam su vyru užsirašę. Po ligoninės sako per tris dienas, bet nebūtinai jau turint gimimo liudijimą (ne visi jau turi vardus iš karto), tai galima ir tik su asmens kodu atrodo.
Tiuti parašė:
Taip, liepė.
Yra du skaičiavimo metodai:
1) skaičiuojamos judesių serijos (ne pavieniai spyriai) per 12 val. Jei suskaičiuojama 10 tokių serijų, viskas ok, laukiame kitos dienos;
2) tuo pačiu metu kasdien skaičiuojami judesiukai apie pusvalandį, žinoma, geriausia atsigulus ant kairio šono. Ir jei suskaičiuojami 4 ir daugiau judesiukų, tądien galima nebeskaičiuoti. Jei per pusvalandį nesuskaičiuojama 4, dar pratęsiam pusvalandžiui ir skaičiuojama toliau. Ir taip kasdien tuo pačiu metu. Geriausia antra dienos pusė, vakaras.
Man liepe skaiciuoti 2 kartus per dieną po 30min, ar yra 5. Ir tada kaip jau rašė anksčiau, jei nėra, atsigert vandens šalto, suvalgyt ką saldaus ir vel 30min kartojam.
Bet aš esu vaziavus del to, kad judesių nejaučiau į santarus, plius 2 kartus matavo judesius, tai pvz paskutinį min norma 2 sake, vos ne vos 3 buvo tik judesiai iš kurių 1 stiprus 😀
Dabar galvoju ar važiuot po vyro darbo pasitikrint į santarus, ar ne vel. Nes nz atrodo biški vandenų nubego, arba slapimo 😀 per mažai, kad tikrai sakyčiau vandenys, bet neramu, nes kvapo nera, o kas jei trūksta vandenų dabar ar pan 🙈 paranoja kazkokia
Suninthesea parašė:
Mamos, kaip nustoti pirkti visus mielus dalykėlius vaikučiui? Rūbelių turiu krūvą, bet tik pamatau kažką mielo ir perku vėl... 😅
Geriau pirkit kažką sau, nes kai gims, tai bus išvis šakės 😀 save mamos visad pamiršta, tai aš šį kartą save labiau lepinu (aišku vaikų daiktų pilną nuo praėjusių vaikų)
Entelekta parašė:
Geriau pirkit kažką sau, nes kai gims, tai bus išvis šakės 😀 save mamos visad pamiršta, tai aš šį kartą save labiau lepinu (aišku vaikų daiktų pilną nuo praėjusių v…
Tai kad dau neapsimoka drabužių pirkti kai nežinai kokio dydžio liksi 🙂
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai