Ilgakasė7 parašė:
Sveikos merginos!
Siandien pirma karta pamaciau savo maza zirniuka! Ir net plakancia sirdele girdeja…
Sveikinimai.
Ilgakasė7 parašė:
Sveikos merginos!
Siandien pirma karta pamaciau savo maza zirniuka! Ir net plakancia sirdele girdeja…
Sveikinimai.
katyte30 parašė:
Pagal mm, nėštumas turėtų būti 7 savaitės, bet ginė nustatė tik 5 sav+3 d. Širdelė lyg ir silpnai plakė, liepė ateiti po 2 savaičių, kad tiksliai matytų, jog viskas…
Sveikinimai!!! Ramaus nešiojimo 💐
jadoren parašė:
Ačiū Jums.
Bet kaip suprantu prie negimdyvinio taip pat skaičiai maži išlieka?
Įvairiai
Buna kad dvigubėja gražiai ir tik vėlai pastebi kad negimdyvinis,
Buna kad lėtai auga skaičiai, bet čia irgi daug faktorių gali būt nesivystantis 🤷
Tai tikrai ramiai palaukit 3-4 dienas ir jau tikrai pasimatys kas ten ir kaip 🙂
Latineca parašė:
Įvairiai![]()
Buna kad dvigubėja gražiai ir tik vėlai pastebi kad negimdyvinis,
Ačiū už atsakymą
Čia jau toks dalykas,kad pakeisti nieko negaliu, tai bus kaip bus.
Tik aš jau pačiai procedūrai buvau nusiteikusi,kad kažkas minimalaus bus, o čia viskas kažkiek rimčiau.
Sveikos, o man liūdna, pirmadienį dar jaučiau visus simptomus.. jokio pykinimo, krūtinės pilnumo, jautrių spenelių ir panašiai.. kaip nesilaukčiau. Pagal echo 5+2, pagal ciklą 5+5.. nesuprantu kaip kitoms nesuėjus 6savaitėms mato širdelės plakimą.. pas mane trynio maišelis tik..
Gandriukas3 parašė:
Sveikos, o man liūdna, pirmadienį dar jaučiau visus simptomus.. jokio pykinimo, krūtinės pilnumo, jautrių spenelių ir panašiai.. kaip nesilaukčiau. Pagal echo 5+2, …
Nepergyvenkit taip, visoms skirtingai! Man 5+6 tik gemalinę pūslytę matė ir viskas, daugiau nieko. Irgi prisigalvojau, kad anembrionija, viskas, nieko nebus. Po savaitės tik pastebėjo 3mm embrioną.
Gandriukas3 parašė:
Sveikos, o man liūdna, pirmadienį dar jaučiau visus simptomus.. jokio pykinimo, krūtinės pilnumo, jautrių spenelių ir panašiai.. kaip nesilaukčiau. Pagal echo 5+2, …
Nemanau, kad neturetumet liudet, nes kaip visos pakomentavo is savo patirties tai tokiu metu tiek ir turi mazdaug matytis kaip pas Jus. Pas mane cia keistai kaip supratau, kad taip anksti mato sirdies veikla. Beje jokiu simptomu nejauciu ir as. Jokiu pykinimo, krūtinės pilnumo, jautrių spenelių ir panašiai🫣Nieko panasaus isviso nebuvo tik krutine jautresne kas ir dabar isnyko.
Man svarbu buvo, situo ankstyvu terminu, suzinoti ar pastojimas vietoje ir ar vystosi.
GoSi parašė:
Nepergyvenkit taip, visoms skirtingai! Man 5+6 tik gemalinę pūslytę matė ir viskas, daugiau nieko. Irgi prisigalvojau, kad anembrionija, viskas, nieko nebus. Po sav…
Būčiau daug ramesnė, jei tie simptomai tęstųsi.. 5persileidimų pasekmė tas nerimas.. stengiuosi dirbti su savimi
S.Aus parašė:
Nemanau, kad turetumet liudet, nes kaip visos pakomentavo is savo patirties tai tokiu metu tiek ir turi mazdaug matytis kaip pas Jus. Pas mane cia keistai kaip supr…
Ačiū už palaikymą
Gandriukas3 parašė:
Būčiau daug ramesnė, jei tie simptomai tęstųsi.. 5persileidimų pasekmė tas nerimas.. stengiuosi dirbti su savimi![]()
Labai užjaučiu dėl tokios patirties 😔 Jei padės, tai aš asmeniškai dėl šventos ramybės vis nėštumo testą kas savaitę kartoju ir žiūriu, ar neblanksta testinė juostelė 🙈😅 Daugiau nieko negalim padaryti, ne mūsų valioje likimas 😔🫣
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai