Dayneris30 parašė:
Gali mausti stipriai pilva visa 2 trimestra tikrai ir tai yra normalu
Specialiai dar paklausiau gydytojos apie tai nes irgi nerimavau![]()
Ačiū ❤️
Dayneris30 parašė:
Gali mausti stipriai pilva visa 2 trimestra tikrai ir tai yra normalu
Specialiai dar paklausiau gydytojos apie tai nes irgi nerimavau![]()
Ačiū ❤️
besisypsantisaulyte parašė:
Ačiū ❤️
Visa 1* trimestra atsiprasau parasiau 2.
as irgi jaudinausi labai del to bet cia daugumai taip toks skausmas kaip per mm
O kadangi pas mane visa gyvenima.labai skausmingos mm tai man buna taip uzeina skausmas kad ohohoh ;)
Dayneris30 parašė:
Visa 1* trimestra atsiprasau parasiau 2.as irgi jaudinausi labai del to bet cia daugumai taip toks skausmas kaip per mm
Nu svarbu, kad gydytojų nuomone normalu, tada nesijaudinsiu ir priimsiu kaip normą, gal greit praeis jau
Labas visoms! Kaip laikotes, kaip jusu savijauta? Man po 12sav tiesiog staiga apsiverte, ir staiga per diena dingo nezmoniskas noras nuolat miegoti. Dingo visi pietu miegeliai ir atsirado energijos antpludis. Laaabai keistai idomiai😅 per 3men kavos gal max 7-8k geriau, pasibaigus 12sav grizo ir kavos iprotis koks buvo lyg tol. Pilvas auga eina sau, jau darosi sunku paslepti po netgi laisvom suknelem🤰🏽 ketvirtadieni einu kontrolini skana, kuris privalomas iki 13sav
Man energijos antplūdis dar neatsirado, bet tokio noro miegoti, koks buvo 7-8 savaitėmis, irgi nebėra 😁 blogumas, kuris ateidavo vakarais, praėjo visiškai. Dėl šito labiausiai džiaugiuosi. Pilvas vakarais jau ir pas mane gerai matosi. Laisvos suknelės dar paslėptų, bet su aptemptais drabužiais tai be šansų neišsiduoti. Gerai, kad į ofisą dažniau nei 1 k. per savaitę nereikia eiti, tai bent dėl drabužių nereikia galvos sukti. Kol kas dar nesakėme nei šeimai, nei darbe, bet jau matau kad dar pora savaičių max ir nori nenori reikės sakyti 😁
Sveikos. na per visa laikotarpi taip ir nevemiau, bet pykinumas budavo, dabar jau maziau.
Gal ir apetitas siek tiek apmazejas
Pilvas jau issiputes ir vakarais dar labiau
greit nebeuzsisegs likusios kelniu poros 😂.
Del miego tai per nakti atsibundu po 2-3 kartus vistiek i wc tai diena jauciasi noras pamiegoti tikrai
laukiu kitos savaites skano su nekantrumu 💕🙏🏽 darbe jau vakar vienas is kolegu "pajuokavo" tai gal ne viena ? sakau gal ir ne viena ,nes penktadieni teko iseiti namo vidury darbo dienos ,nes taip pradejo galva skaudeti, kad galvojau isprotesiu. tai manau po rugejo 5 ,nes turesiu dar vizita pas savo gine pranesiu darbe apie netuma
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai