JOLE- parašė:
Turėjau gerti 4 sav po 1 ampulę. Bet po 4 jaučiu galas man būtų išvis.
Hmm as situos irgi geriau, bet juos geriaus kai man buvo kritinis vit D trukumas, tiksliau jo beveik nerasta...
JOLE- parašė:
Turėjau gerti 4 sav po 1 ampulę. Bet po 4 jaučiu galas man būtų išvis.
Hmm as situos irgi geriau, bet juos geriaus kai man buvo kritinis vit D trukumas, tiksliau jo beveik nerasta...
Poppy8 parašė:
Manau, skirtingi organizmai skirtingai reaguoja ir skirtingai pasisavina ar tai vaistus, ar vitaminus, ar maisto papildus. Nereikėtų tarpusavyje lygintis, geriau st…
Aš irgi nusipirkau didelę iš mamaland, tai šiandien pirma naktis kaip miegojau su ja, tai tikrai vertėjo!
Siubadiuba parašė:
Ar galima valgyti sudytus lasinukus??? Isprotesiu kaip noriu...
nerekomenduojama
termiskai juk neapdorota.
Siubadiuba parašė:
Ar galima valgyti sudytus lasinukus??? Isprotesiu kaip noriu...
Sako jog nelabai, as valgiau nedaug mamos ir mociutes paklausus juokiasi, sako pakirsk dar ir jegu daugiau bus
Bet daug bijojau valgyti, nes visur prirasita jog negerai yra termiskai neapdorotas maistas, Kita vertus neskaityčiau sudytu lašiniu kaip žaliu ar visiskai neapdorotu, nes druska ypac jos didelis kiekis irgi daug sudaro, jei baisu ar abejoji geriau nevalgyti kad dušia ramesne butu, nervu mažiau arba pasiklaust gines.... apie tam tikrus maisto produktus kuriu labiausiai nori ir abejoji, arba lašinukus galima ir skaniai pakepti jei tik organizmas riebu maista toleruoja ☺️ Ko tikrai negalima grieztai zalios mesos (kad ir tartaras arba steikas) zalios zuvies, pužaliu kiausiniu ir neplautu vaisiu , uogu, darzoviu.
Kvietkelis parašė:
Sako jog nelabai, as valgiau nedaug mamos ir mociutes paklausus juokiasi, sako pakirsk dar ir jegu daugiau busBet daug bijojau valgyti, nes visur prirasita jo…
Sūdyti lašiniai yra termiškai neapdorotas produktas, net rūkyti gaminiai nesiskaito tinkamai termiškai apdoroti produktai. Tartaras žalia mėsa. Ateikas gali būti iškeptas visaip. Tad priklauso,ar pilnai,keptas,ar vidutiniškai
Mystery parašė:
Na mano ginekologė leido man ir lašinukų užvalgyt ir sūdytos lašišos. Sakė druska suvalgo visas bakterijas. Tai valgiau, bet pvz lašišą sūdau tik pati.
Netiesa
druska kiek sunaikina bakterijas. Bet tikrai ne visas.
Tad užsikrėsti tikrai galima ;) Tai yra termiškai tinkamai neapdorotas produktas ;) Pasidomėkite.
Džeizė parašė:
Netiesadruska kiek sunaikina bakterijas. Bet tikrai ne visas.
Tad užsikrėsti tikrai galima ;) Tai yra termiškai tinkamai neapdorotas produktas ;) Pasidomėkit…
Jus kaip visada, neleidziate niekam diskutuoti uzgincijate kiekviena komentara,
Džeizė parašė:
Netiesadruska kiek sunaikina bakterijas. Bet tikrai ne visas.
Tad užsikrėsti tikrai galima ;) Tai yra termiškai tinkamai neapdorotas produktas ;) Pasidomėkit…
Jums kaip visada zinote viska geriausiai tik jusu saltiniai geriausi, uzgincijate kiekviena kitokia nuomone gal pagaliau turekit pagarbos ir leiskit kitom merginom diskutuoti, nes jau darosi nebeimanoma kazka parasyti, nes jus tik viena cia geriausiai zinote, domites ir protingiausia, jums raso jog gyditoja leido valgyti kas jus esate ar turite isilavinima kazkoki medicinini? Jus kaip
Ir visos snekate is savo isitikinimu ir skaititos informacijos, neesate tikrai labiau isilavinusi sia tema uz ginekologe , tikrai jau pykta, kiek galima taip
ir net nelabai jau ir grazu. Rasykite savo nuomone o ne iteikite ja kaip auksciau visko kad zmones jaustusi kvailais nieko nezinanciais o ginekologai su medicininiu isilavinimu nieko nesuprantantis.
Kvietkelis parašė:
Jus kaip visada, neleidziate niekam diskutuoti uzgincijate kiekviena komentara,
Tai galiu ir neteikti, poto tada nereikėtų sakyti ką daryti pasigavau takzoplazmozę ar listeriozę.
Nieko nėra blogiau, kaip visiškai pasitikėti gydytojais,ir patiems nesidomėti. mityba, sveikata aš domiuosi labai seniai. Aš su pirmu nėštumu visada stebinau ginekologę žiniomis ir pojūčių suvokimu. Čia ne mano įsitikinimai. Jei turiu abejonių dėl turimų žinių, išgirstu kažkur priešingai, tai analizuoju ir ieškau informacijos. Aš žinau daugiau nei Jūs, o ne visos
Jau su vit D parodėte savo žinias
ir merginos sakė vienaip, jūs priešingai nors užmušk,kad ir neteisinga Jūsų nuomonė, ar žinios, ar įsitikinimai.
Man gydytoja, akušerė ginekologė išleido namo, nes viskas puiku,važiuok namk ir šok,ir jeigu būčiau tokia naivi, būčiau pasidžiaugusi sepsiu. ;) ir ne vienas pavyzdys toks ;)
Man šiaip gydytoja nėštumo metu leido skiepytis nuo encefalito, tik nesakykite, kad negalima, nes man sakė Gydytoja!
Baikite skleisti melagienas ir klaidinti kitus. ;)
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai