Kacita29 parašė:
Man bus 4cp ir neramu ko gero teks vykti y Kauno klinikas.
Idomu ar leidžia pasirinkti . Nes man Kauno Klinikose sake pasirinkti Kaune ar Vilniuje tai Kaip Supratau Klaipėdoje nedarys
Kacita29 parašė:
Man bus 4cp ir neramu ko gero teks vykti y Kauno klinikas.
Idomu ar leidžia pasirinkti . Nes man Kauno Klinikose sake pasirinkti Kaune ar Vilniuje tai Kaip Supratau Klaipėdoje nedarys
Monik G parašė:
Noretusi daugiau info apie Kauna . Nes ivedus daug negeru straipsniu ismeta apie atliktus kaune cp
Monik G parašė:
Gal galite pasidalinti gyditojo pavarde kas atliko operacija
Tikrai prieš tiek laiko nepamenu.. nesitariau o gavus siuntimą nuvykau ir tą pačią dieną atliko CP 😊
Monik G parašė:
Bent 3vaikas kaip gime reikejo man y Kauna nes gestacinis diabetas buvo ir su siuo nestumu yra.
neila444 parašė:
Mano visi trys cezariai buvo daryti Klaipėdoje , rimtų priekaištų neturiu kaip ir viskas puikiai pavyko. Planuoju ketvirtą kai pastosiu ir išnešiosiu , CP bus vėl …
Pirmoji operacija kauno klinikose. 2 ir 3 cp dare klaipedoje. Jokiu nusiskundimu 3 cp neturiu, operacija buvo pati lengviausia, susiuvo graziai. Dare gydytoja Vesta Gerulskyte.
Monik G parašė:
Noretusi daugiau info apie Kauna . Nes ivedus daug negeru straipsniu ismeta apie atliktus kaune cp
Turejau 2 cp Kauno klinikose,jokiu nusiskundimu,personalas super pasitaike👍
Aisku,paskutinis buvo beveik 8 metai atgal,tai gal dabar kas ir pasikeite
veve parašė:
Pirmoji operacija kauno klinikose. 2 ir 3 cp dare klaipedoje. Jokiu nusiskundimu 3 cp neturiu, operacija buvo pati lengviausia, susiuvo graziai. Dare gydytoja Vesta…
O jums po antro daug laiko buvo praeje ? Nes mano antram bus 2 metukai , tada darys man cp . Gyditoja sake per mažai laiko praejo pavojinga
Ar po antro daug laiko buvo praejeveve parašė:
Pirmoji operacija kauno klinikose. 2 ir 3 cp dare klaipedoje. Jokiu nusiskundimu 3 cp neturiu, operacija buvo pati lengviausia, susiuvo graziai. Dare gydytoja Vesta…
3 CEZARIO PJŪVIO OPERACIJA
Sveikos mamytes , man 29 savaites trečias neštumas , po antro praėjo mažai laiko . Buvau pasitikrinti Kauno klinikose, vaisiui viskas gerai , 3 už tai sudetingas cezaris , po antro cezario praejo mažai laiko šie veiksniai padidina gimdos plyšimo rizika. Gyditoja sake man reikes pasirinkti planinės cezario pjūvio operacija Kaune arba Vilniui . Pati esu Klaipėdiete . Norejau gimdyti privačiai American Baltic klinikoje , bet sužinojus kaina persigalvojom 5000eur . Ar kam dare 3 cezari Klaipėdoje? Jei taip pas koki gyditoja ? Ar likote patenkinta ? Kiek laiko buvo praeja po antro ? Gal žinote gera gyditoja pas ka galečiau apsilankyti iki operacijos , kuri suteiktu daugiau informacijos .
Apie Kauna daug straipsniu naujagimiu mirti , cezario pjuvio operacijos metu . Ar yra mamyčiu kuriom atliko Kaune ? Ar likote patenkintos ? Pas koki daktara ? Kokie atsiliepimai ?
Norečiau , kad operacija darytu Klaipėdoje . Ar imanoma dabar pasirinkti gyditoja chirurga ,kuris operuos ? Kokie atsiliepimai apie Klaipėda ?
Vyrui leidžiama pasilikti tik gavus šeimynine mokama palata . Ar galima susitarti del šeimynines palatos rezervacijos iš anksto ? Gal pažistate gera daktara su kuriuo galima butu susitarti , ir kuris atliktu operacija
Monik G parašė:
3 CEZARIO PJŪVIO OPERACIJA
Sveikos mamytes , man 29 savaites trečias neštumas , po antro praėjo mažai laiko .…
Man buvo 3cp klinikose viskas labai sklandziai praejo ko gero ir 4bus ten
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai