Monik G parašė:
3 CEZARIO PJŪVIO OPERACIJA
Sveikos mamytes , man 29 savaites trečias neštumas , po antro praėjo mažai laiko .…
Sveiki,
Koks tarpas nuo paskutinio CP iki pastojimo pas jus buvo? Kaip gydytojai komentuoja situaciją?
Monik G parašė:
3 CEZARIO PJŪVIO OPERACIJA
Sveikos mamytes , man 29 savaites trečias neštumas , po antro praėjo mažai laiko .…
Sveiki,
Koks tarpas nuo paskutinio CP iki pastojimo pas jus buvo? Kaip gydytojai komentuoja situaciją?
Kacita29 parašė:
Man buvo 3cp klinikose viskas labai sklandziai praejo ko gero ir 4bus ten
Po kiek laiko jum leido planuot po 3 cp?
Pukotuke parašė:
Po kiek laiko jum leido planuot po 3 cp?
Nieko nesake nerekomendavo bet gine nieko nesake kad blogai kazkas tiesiog stebi savijauta mano.Kaip reiks gimdyt bus 4m laiko tarpas praejas nuo cp
Saulelė222 parašė:
Sveikos, klausimas toms, kurios turėjau visus tris cezarius. Sakykit ar trečio cezario planinę operaciją darė termino dieną ar paankstino ?
39 savaičių turėtų daryti, bent man taip bus, neleis iki galo
Saulelė222 parašė:
Sveikos, klausimas toms, kurios turėjo visus tris cezarius. Sakykit ar trečio cezario planinę operaciją darė termino dieną ar paankstino ?
Laba laukiu trečios CP tikrai neleidzia laukti termino su trečiu
Mane operuos apie 38+5
Saulelė222 parašė:
Sveikos, klausimas toms, kurios turėjo visus tris cezarius. Sakykit ar trečio cezario planinę operaciją darė termino dieną ar paankstino ?
Truputį anksčiau buvo. ;)
Saulelė222 parašė:
3cp man dare sav(8d)anksciau, nelauke termino.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai