supreme parašė:
O kaip svoris mazo? Nes manoji irgi aktyvi be galo, uztat liesa... Jei svoris but geras, tai nesijaudinciau![]()
Metuku svere apie 9 kg,dabar apie 12-13 kg
supreme parašė:
O kaip svoris mazo? Nes manoji irgi aktyvi be galo, uztat liesa... Jei svoris but geras, tai nesijaudinciau![]()
papuosaliuke parašė:
sveikos mamytes. Auginu 9 men suneli,kuris niekaip nevalgo kosyciu. kokius 2-3saukstelius per diena tesuvalgo. Bandau ir zaidimu forma valgydinti,ir kartu valgyti,i…
Zadejau sakyt kad mano pirmoji kaip ElikosDi, bet biski permeciau akim keliu mamu pasisakymus, ziuriukad tikrai neviena sako tapaty. Mano pirmoji 9 men budama isvis net neragaudavo kitomaisto, nors irgi bandziauviska ir visaip, tiesiog net neragaudavo. Budama metu, virs metu irgi pagrindinis maistas MP, o daugiau tai tik lengvasuzkandis, paskanavimas, pargavimas, .. Gydytoja paklausus kaip maitini, apsauke baisiausiai. Siunte dayt kraujo tyrimo. Gavus atsakyma, pagyre kad atsakymai labai geri, matyt vaikui to MP pilnai pakanka del to ir nevalgo kito maisto.
-Eglė- parašė:
Savosios kg nebepamenu, betpamenu kad gyd dar dietos liepe laikytis (mergaite buvo apie 1,5metu), sakau taip niekonevalgo, dar ir papa atimt? Nieko as jai nesakiau, nesigincijau, kaip davusta papa taip ir toliau daviau, jokiu dietu vaikui neivedinejau, atejo laikas pati isstypo i ugy, ir nebereikejo jokiu dietu.
ugnele1 parašė:
Zadejau sakyt kad mano pirmoji kaip ElikosDi, bet biski permeciau akim keliu mamu pasisakymus, ziuriukad tikrai neviena sako tapaty. Mano pirmoji 9 men budama isvis…
mes katik buvom pas daktare tai pradejo burbuliuoti "dar pati maitini??jau 9men,jau didelis,kiek gali ta piena kisti". pasijauciau tarsi mano pienas koks s.. Geda kad dar tokiu daktaru yra.
Ir isvis mp yra kas geriausia mano vaikui,o ka jau kalbeti kai mazylis prisiglaudzia,patenkintas zindo ir ziuri tokiom akytem tarsi dekodamas uz tai ka duodu
Va del to ir maitinau pirmaja ilgai, antroji sikelka pati atsisake, duso, springo, raites, sukos, vel duso springo, sukos ... kai kaka ikisdavau. Tai nuo 3 men perjom prie misinuku.
Mane mama maitino labai trumpasi, irgi gydytoju issmislas, tipo motinos pienas kenksmingas kudikui, geriau eikit virkis kisielius, avizu, eyziu klijukus (tada misinuku dar net nebuvo, o jei buvo, tai buvo neiperkami). Broly maitino kiek ilgiau, o broliuka maitino tikrai ilgai. Ir ka, as ligu maisas nuo mazens, brolis pusetinai, jaunelis brolis nera rimciau sirges. Mano pacios, pirma ir antra, taip pat labai skirias, pirma (ilgai maitinta) sirguliuoja, bet su antraja nera ko lygintis, ta pstoviai serga.
kaip keista,kad gydytoja prieš MP, nors kai maniškei buvo metukai ir vyro giminaičiai išgirdo,kad dar maitinu,sako a nublūdai,nuo metų laiko tik vyrui (.)(.) turi būti skiriami, na tada iš vis pasibaisėjau, sakau mano (.)(.),kam noriu tam skiriu, tai db nežinau per Velykas kiek išūš galvą,jei sužinos,kad dar maitinu, bet jau geriau nors mano pienuką atsigers,nei visą dieną alkana ir tik su trupiniu miasto bus.
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai