As paskui sakydavau tai ka nori girdet tiek aplinkiniai, tiek gydytoja. Gryzom is atostogu, mane perpute kondicionierius, atsiduriau ligoninei su inkstu uzdegimu ir mazu vaiku, nes mama kitam mieste. Vaikui aisku nepaaiskinsi kad cia piktos tetos aplinkui neprasyk krutines, imk pagrauzk sumustinio. Tai tokia boba kad pradejo varyt, irgi kazkas vaika zindes iki 3 ar virs 3ju metu, gydytojai sake kad nezindyk ilgiau nei iki metu, nes vaikas paliks durnas, jin neklause, zinde, nu ir ka, vaikas durnas. Tipo ko norejo, ta gavo. Bl.... sakau, tai kam Dievas tios papus dave? Vyrui pazaist? Ok, bet kam tada dar irpienaitaise i papus jei jis toks nuodingas ir sitaip zaloja motinos vaika? Jug galejo gimti kaip koks kazinau visciukas ktras nezinda motinos, iskart kirminiukus lesa, .... turiu omeny, kad tam tie (.)(.) ir duoti, kad vaika ismaitinti, jis gi negali valgyti suaugusiu maisto. Kad ir tas 1 metu vaikiukas, taigi koks silpnutis tas jo skrandukas. As tik dziaugiuosi uz kudikius kurie tiek ilgai valgo MP (mano antroji to nedare), ir uz mama kurios tiek ilgai maitina savo vaikucius. O apie gydytojus, tai tikrai keista, kaip sitaip jie gali kalbet, kad kokia kaimo boba is neturejimo ka veikt plaka liezuviu bile tik pplakt liezuviu, tai nieko keisto, bet gydytojai, ir man labai keista kaip sitaip sneka.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus