Egliuxxx UK parašė:
Manau suklydotenuo tuberkuliozes gavote skiepa, nes mes lietuviai esam rizikos tarpe.
Tai va kad ne nuo tuberkuliozes, o nuo miningito..
Egliuxxx UK parašė:
Manau suklydotenuo tuberkuliozes gavote skiepa, nes mes lietuviai esam rizikos tarpe.
Tai va kad ne nuo tuberkuliozes, o nuo miningito..
elekta parašė:
Tai va kad ne nuo tuberkuliozes, o nuo miningito..![]()
nuo meningito vaikai skiepijami 3 men,kodel jus isimtis???
dzully parašė:
nuo meningito vaikai skiepijami 3 men,kodel jus isimtis???
nu okay pasicekinsiu, gal subalamutinau visas ir pati susimaisiau..
siandi ateis midwife uzklausiu dar jos, ir tuose violetiniuose uzrasuose turi but parasyta ania? Tuoi paziuresiu.. tik tiek kad va ir vyro db klausiau tai mes abu kartu buvo kai skiepijo tai sake nuo miningito ir nuo hepa B, o kur skiepija nuo tuberkuliozes pvz i ranka ar koja?
elekta parašė:
![]()
siandi ateis midwife uzklausiu dar jos, ir tuose violetiniuose uzrasuose tu…
raudonoj knygutej parayta turi but,nuo tuberkuliozes I rankyte skiepija,o nuo meningito I kojyte
Nu va gavom skiepa nuo tuberkuliozes ne nuo miningito
labai atsiprasau visu, mum tikrai sake kad nuo miningito abu su vyru girdejom, nebuciau cia prisvaigus gal nebuciau ne issiaiskinus, dekui mergaites kad nepatikejot..
matyt daktare galvojo apie viena o dare kita.. del to mum ir susake taip, gerai kad pasiziurejau..
Cia tas skiepas kur i rankyte po oda leidzia ania?
dzully parašė:
raudonoj knygutej parayta turi but,nuo tuberkuliozes I rankyte skiepija,o nuo meningito I kojyte
Nu va mes i kojyte ir i rankyte gavom..
sakes kaip gali susimauti, dar karta atsiprasau..
elekta parašė:
Tai taip as tik pasakiau kas iskart mum lietuviam krenta i akis.. ;) mano sunus cia irgi neserga mes cia jau 3metai, mokyklos lankomumas 100%, net apdovanojima gavo…
as tokio is anglioku nesu girdejus pasakymo
kai tik atvaziavau ir ziauriai baisejausi, kaip cia taip tie vaikai pusnuogiai laksto, kaip zmones pasnigus sumasto su maike iseiti. buvau prisiklausius, kad ir vaikai smegenim prisalusiom, bet kai artimiau pradejau bendrauti, kai matau mano vyresnelio druagus, tai dar jie daznai silciau apsirenge, nei, kad maniskis buna
o kad visokiu atveju buna, tai ziurek lietuvoj kas darosi, vaikai net be sildymo gyvena, miegodami ir rankytes ir kojytes nusala... tai ir cia ant visu nereikia manau varyti, nes ir mums manau nepatinka, kai angliokai nuraso lietuvius, kad jie pigi darbo jega, kad vagys ir kitokie
elekta parašė:
![]()
siandi ateis midwife uzklausiu dar jos, ir tuose violetiniuose uzrasuose tu…
nuo meningito jusu tikrai neturejo dar skiepyti, kaska maisai jau
Lūšiukė parašė:
as tokio is anglioku nesu girdejus pasakymokai tik atvaziavau ir ziauriai baisejausi, kaip cia taip tie vaikai pusnuogiai laksto, kaip zmones pasnigus sumasto …
Ant visu ir nesakau, cia daugiau jaunima liecia nes mes turim daug puikiu draugu anglu tik vyresnio amziaus, musu tevu amziau bet jaunimas tai nzn kukuciai cia mum ben jau taip atrodo..
elekta parašė:
Nu va gavom skiepa nuo tuberkuliozes ne nuo miningitolabai atsiprasau visu, mum tikrai sake kad nuo miningito abu su vyru girdejom, nebuciau cia prisvaigus ga…
taip po oda nuo tuberkuliozes
elekta parašė:
Ant visu ir nesakau, cia daugiau jaunima liecia nes mes turim daug puikiu draugu anglu tik vyresnio amziaus, musu tevu amziau bet jaunimas tai nzn kukuciai cia mum …
tai aisku visokiu visur yra, as ir daznai nusistebiu kaikuriu anglioku poelgiais su vaikais, bet va ir vakar pati susitikus buvau su lietuvem mamom, na ir ka viena pasibaisejau, pasislytejau lietuve, anksiau jau man ji nepatiko, bet nebuciau patikejus, jei nebuciau pamacius pati savo akim... zodziu vaikas 5 men, vaiko galvyte tiek nuguleta, kad vos ne duobe galvoj...
o kadangi vaikas ramus, tai ji ta vaika i kedute automobiline, i burnyte buteliuka paramscius ir galiausiai su ta kedute isvis ant zemes nutrenke
nugara atsuko vaikui ir pliurpia su kitom mamom
vyresnelis kasko paprase, tai ji ji pasiunte... galiausiai ji su keliom mamoms anksciau iseidinejo, dar suktelejo vienai, kad greiciau einam, nes man vaikas sukais... paseme savo mazaji vaika, o vyresneli paliko
tai gerai, kad as ir dar kita mama buvom likusios, kurias jis pazinojo, o ka kitu atveju daryti vaikui, pilna sale zmoniu nepazystamu, o jis kokiu 5-6 metuku
va ir juokis is anglioku, kai sitokiu yra ir lietuvaiciu
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai