irasirt parašė:
O taipgiminei, draugems, kirpejoms, pardavejoms....
Ir cia tik dalis anytai artimos visuomenes
irasirt parašė:
O taipgiminei, draugems, kirpejoms, pardavejoms....
Ir cia tik dalis anytai artimos visuomenes
djdziukea parašė:
Kame esme ji net neziurejo i mane. Ne pirma karta einu pas bureja, zinau ju metodus, tad strbiu jas. labai panasiai visos kalba, tik paskutini kart kai ejau dar any…
Nieks negali nieko padaryti jei saugo Dievas. Ir juolab būrėjos neilenda į žmogaus vidų.
Kuo tikesi, ką norėsi matyti taip ir bus.
Mano pačios brolis kažkada mane visokiais žodžiais išvadino, ir kol pergyvenau, verkiau tol ir nesisekė, ir ligos puolė, depresijos...
O kai atsiribojau, pasakiau sau kad gana, esu pati savo gyvenimo statybibinke, viskas sektis pradėjo. Apskritai kai nustojau žiūrėti ką kiti sako ir nustojau leisti tėvams, uošviams kontroliuoti mano gyvenimą gyvenimas tapo nuostabus. Mano mama buvo prieš mano ir vyro vestuves, sakė neskubėti ir t.t. Bet pasakiau, kad tai mano gyvenimas ir aš noriu gyventi kaip man patinka, o man asmeniškai vestuves yra prioritetas. Ir susituokem, nors daug buvo apkalbų, bet vistiek jau 3 metai viskas kuo puikiausiai klostosi
Laumeja parašė:
Nieks negali nieko padaryti jei saugo Dievas. Ir juolab būrėjos neilenda į žmogaus vidų.
Saunu
tik man kiek kitokia situacija kai vyras gina mamyte kuri musu laime trypia. Tik tiek
djdziukea parašė:
Saunutik man kiek kitokia situacija kai vyras gina mamyte kuri musu laime trypia. Tik tiek
![]()
Čia jau problema su vyru. Mūsų šeimoj mes tik vienas kitą ginam. O tėvams nelieka ką pasakyt, nes mato kad mes vienas už kitą stojam
Laumeja parašė:
Čia jau problema su vyru. Mūsų šeimoj mes tik vienas kitą ginam. O tėvams nelieka ką pasakyt, nes mato kad mes vienas už kitą stojam![]()
Nuosirdziai dziugu kad tokia vienybe seimoj
Atejau pasipasakoti...Anyta mane ''eda'' toliau.Sunus pradejo eiti i darzeli nuo rugsejo pirmos. Pirmas savaites dirbti nejau, nes adaptacinis periodas buvo nelengvas, paiimdavau sunu iki pietu miego, kol apsiprato ir pan. Anyta man jau pacioj menesio pradzioj atvaziavus man kupina pykcio pareiske:''o tu gal ka isvis dirbt nesiruosi i?'' Nors pries tai ne karta aiskinom su vyru apie ta adaptacini darzelio perioda...Kad nieks neateina ir nenumeta vaiko visai dienai i darzeli, o palaipsniui pratina, nes vaikui stresas. Kadangi sunus greit pasigavo ligu ir teko sedeti namie, tai su vyru nusprendem, kad kuri laika taip ir dirbsiu puse etato, nes tada galiu dirbti is namu, nereikes jokiu aukliu samdyti ir t.t. Atvaziavo vel anyta neseniai, pradejo bedavoti kokie mes esam vargsai, vaikas kaip skurdukas aprengtas, vos gala su galu suduriam, nes as nieko neveikiu ir tingiu dirbt. Esme, kad tikrai taip nera ir jinai ta puikiai zino, tai tik budas man igelti.... Pragyvenam,nevalgom paciu pigiausiu produktu, galim leisti sau nueit pasikulturinti. Sunus aprengtas tikrai graziai ir tvarkingai.
Ir dar... Bendraudama su anuku visada bando pabrezti, kokia mama nesvarbi ir nereikalinga, nes jis jau didelis berniukas.
O del rubu tai manoji anyta irgi kartais pavaro. Naturalu kad namie arba kai valgome tai rengiu ne pacius graziausius rubus:), ir jei ji ateina tuo laiku ir pamato, kad vaikas ne podiuminiais drabuziais tai bedavoja:))), kita karta nuperka rubeli ir sako cia va i darzeli turesi:).
Rainyday parašė:
Atejau pasipasakoti...Anyta mane ''eda'' toliau.Sunus pradejo eiti i darzeli nuo rugsejo pirmos. Pirmas savaites dirbti nejau, nes adaptacinis periodas buvo nelengv…
O nenorit susipykt? Ar taip ar taip santykiai didelio dziaugsmo neteikia ?? nesivalkiotu, sudu nepezetu... ???
Rainyday parašė:
Atejau pasipasakoti...Anyta mane ''eda'' toliau.Sunus pradejo eiti i darzeli nuo rugsejo pirmos. Pirmas savaites dirbti nejau, nes adaptacinis periodas buvo nelengv…
Neisivaizduoju is kur pas jus tiek kantrybes
ar atsaket jai ka nors? Mano anyta, jei taip ka tiesiogiai pasakytu, tai.... bet jau 'susiprato' ir kalba visiems, tik ne man
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai