Sunflower_sky parašė:
Jūsų kantrybė turėtų būti geležinė po vienu stogu gyvenant...
Mazas vaikas, anyta kaip mazas vaikas.. Stebiuosi kartais pati savimi, kaip dar stogas vietoj
Sunflower_sky parašė:
Jūsų kantrybė turėtų būti geležinė po vienu stogu gyvenant...
Mazas vaikas, anyta kaip mazas vaikas.. Stebiuosi kartais pati savimi, kaip dar stogas vietoj
Mano tai nera bloga.. nu bet megsta savo padaryt
paprasiau pasiut mazajai dhi sukneles, tai viena pasiuvo kaip prasiau tik prisiuvo visokiu dekoraciju, bet nuatrdysiu nebeda, o kita tai pagal save padare... nu tai kosmaras, nedesiu vaikui tikrai tik medziaga sugadinta kalnieriu prisiuvo, sagu visokiu nu zodziu pasitelke vaizduote moteriske
ten net ne 90 stiliaus o 80 man rodos :/ nu kaip ir ner labai blogai, bet nervuoja mane kaip paprasai paaiskini ir padaro savo visvien...
Na ir as pasipasakosiu.. anytos nemaciau nuo Kaledu, ji mano sunaus taip pat. Per ta laika gal pora sms parase, pasakiau kad vaikas serga tai net nepasiteiravo kuo ir ar viskas ok
nu bet ne apie tai.. kazkuria diena parase sms kaip visad ir dar pridure: pabuciuok vaika nuo manes su 5 men , kaip laikas bega.. Nu ir as nesusilaikiau ir atrasiau: laikas taip bega, kad net anuko neturit kada aplankyti, turbut gatveje pamate net nepazintumet. Sulaukiu atsakymo: as su anuku visa sirdimi visada kai apsimetysiu su darbais padetis su lankymu pageres. Toliau atrasiau: praita visa savaite turejot laisva ir neradot laiko aplankyt, noro tik reikejo. Y tai ji man daugiau nieko nebeatrase
beje, uosviai mano gyvena 500 metru nuo musu
anuka mate per Kaledas pas promociute. Taip kad
o geriausia tai, kad girdejau jog sia savaite zada ale aplankyt jau
nu juokas juokais su mano uosviais .. uosvis dar dabar ysizeides kad vaiko jam neparodem ir nepalaukem kol jis atbegs tuo metu kai mes buvom netoli jo darbo ir vaika is vienos masinos y kita perkelinejom vaziuot ( uosvio mes nematem, o jis mate mus), tai kai vyras pasake kad jei nori vaika pamatyt galetumet aplankyt o ne gaudyt mus po miesta kai reikalus tvarkom. Ir dar pyksta matai kad jo nepalaukem kai net nematem
P.S nenoriu kad mano anyta net artintusi prie vaiko
Mrs_Coffee parašė:
Na ir as pasipasakosiu.. anytos nemaciau nuo Kaledu, ji mano sunaus taip pat. Per ta laika gal pora sms parase, pasakiau kad vaikas serga tai net nepasiteiravo kuo …
Man tai visad nuostabą kelia kaip žmonės galvoja, kad kūdikis kaip maža lėlytė, žaisliukas - atvežti parodyti, duoti paniurkyti, palaikyti, panešioti... aš tokios nuomonės, kad čia ne cirkas, nori pamatyti anūką, atvažiuok. Pamanykit, įsižeidė, kad nepalaukėt
Mano anyta tai labai nusiminė, kai pasakėm, kad kurį laiką pas juos nevažiuosim. Mus skiria daugiai nei 200 km, kelionė pirmyn atgal tą dieną netoli 6 val. su vaiku trunka. Tai galvoju, nu laba diena, kam lengviau tokią kelionę ištverti, vaikui ar suaugusiam. Tai sakiau, tegul uošviai atvažiuoja dažniau. Tai, manau, nepatiko jai. Ai, man svarbiau kaip vaikas jaučiasi negu kad kažkam nepatinka toks pasiūlymas
Sunflower_sky parašė:
Man tai visad nuostabą kelia kaip žmonės galvoja, kad kūdikis kaip maža lėlytė, žaisliukas - atvežti parodyti, duoti paniurkyti, palaikyti, panešioti... aš tokios n…
Joa, tas noras panesiot, paniurkyt, pabuciuot...
Mrs_Coffee parašė:
Joa, tas noras panesiot, paniurkyt, pabuciuot...
Tai kai anyta dar dar... Pas mane atejo i svecius drauge ir pradejo vaika... Mankstint. Tipo pas ji raumenu tonusas per didelis. Mano vaikas - i asaras. O ji - nu ir ko tu cia...
Ir cia normalus jaunas zmogus taip elgiasi...
rasiukas_rasiukas parašė:
Tai kai anyta dar dar... Pas mane atejo i svecius drauge ir pradejo vaika... Mankstint. Tipo pas ji raumenu tonusas per didelis. Mano vaikas - i asaras. O ji - nu i…
ir kaip jūs į tai reagavot?
Aukselisss parašė:
ir kaip jūs į tai reagavot?
As ciupau ant ranku pradejusi verkti vaika ir nuraminau. Draugei nieko ir nepasakiau, nes zinokit, as tiesiog buvau perdaug sokiruota. Visas tas drauges vizitas buvo pamokymu man lavina, kaip man auginti vaika (net isaiskino, kad as apsikakojusiam vaikui ne taip uzpakali valau
).
As tiesiog smarkiai apribosiu bendravima su ta drauge, nes jei zmogui nedaeina, kad ribos egzistuoja, tai...
As ciupau ant ranku pradejusi verkti vaika ir nuraminau. Draugei nieko ir nepasakiau, nes zinokit, as tiesiog buvau perdaug sokiruota. Visas tas drauges vizitas buv…
be zodziu, kas per motera....tik ribot bendravima.
As ciupau ant ranku pradejusi verkti vaika ir nuraminau. Draugei nieko ir nepasakiau, nes zinokit, as tiesiog buvau perdaug sokiruota. Visas tas drauges vizitas buv…
Aš įsivaizduoju kaip jautėtės. Taip kaip man pagimdžius trečią vaiką atėjo draugė aplankyt, kuri dar pirmo neužaugino ir pradėjo aiškint ką ji padarytų vaikui ko aš neva (netiesiogiai tas buvo išreikšta) nesugebu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai