identity parašė:
haremines kelnyteskazi ar patogu su jom
![]()
Nežinau, aš tokių tai nenešiočiau nei už jokius pinigus, nebent didelius pasiūlytų kas
na bet jaunimui gi reikia....
identity parašė:
haremines kelnyteskazi ar patogu su jom
![]()
Nežinau, aš tokių tai nenešiočiau nei už jokius pinigus, nebent didelius pasiūlytų kas
na bet jaunimui gi reikia....
Nu va,panasu kad rimtas sifoninis sijonas su gera akcija
Pardavejas irgi nepanasus i zulika
www.aliexpress.com/item/2014-Plus-Size-S-XL-Spring-Women-s-8meters-Women-Loose-Long-Maxi-Skirt-Chiffon-Pleated/1717547595.html
Pagaliau ir as gavau kepuryte maziui
www.aliexpress.com/snapshot/6042425410.html labai grazi , atitinka spalvos nuotrauka
identity parašė:
as pirkau kelis vaikiskus drabuzelius, tai dydis imtas pagal ismatavimus. tai tiko, bet buvo keli dazantysdabar jau muitinej sitas www.aliexpress.com/sna…
Aš pirkau su kačiuku tokį, tai mažintas mūsų 19-24 tai mano 73 cm. ūgio vaikui geros kelnytės, o bliuskytės truputi rankoves reik atlenkti per menkietuką, tai mažinti jie
gavau sia rankine www.aliexpress.com/snapshot/6039361172.html . Niu biski man piguva tokia
kai kur islinde juodi
siulai - nu bet sunesiosiu, tiek tos, atleistina uz tokia kaina. tik man atrodo greitai suplys..
kepures www.aliexpress.com/snapshot/6039611606.html , jau turejau tokiu, tai paemiau dar. ziuriu uzdetas mokamas siuntimas
, kai pirkau ,dar nekainavo. Viskas gerai, tik idejo viena spalva ne sviesiai melsva, o melyna. Bet tiek to-atleisiu
ko tai per gera as siandien
lambadae parašė:
Aš pirkau su kačiuku tokį, tai mažintas mūsų 19-24 tai mano 73 cm. ūgio vaikui geros kelnytės, o bliuskytės truputi rankoves reik atlenkti per menkietuką, tai mažin…
o pardavejas tas pats?
AliCante parašė:
Tikrai zinai? As gavojau naujai atsidarius parduotuve, derl to pigiau... As apsiziurejau, kad pas ji kaip tik vakar uzsisakiau sita www.aliexpress.com/snapsh…
Tikrai nezinau bet tokiu daug kur nera atsiliepimu o po to suzinai kad apgavikas,aisku nevisi tokie buna.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai