puuupa parašė:
Gal galėtumėte įmesti nuorodą ir ar dydį atitinka?
Tankini women swimwear womenvictoria bikini sexy beach swim wear swimsuits Indian beachwear bathers free shipping v s #8004
dydis atitinka, tik gaila, kad nera etiketes VS
puuupa parašė:
Gal galėtumėte įmesti nuorodą ir ar dydį atitinka?
Tankini women swimwear womenvictoria bikini sexy beach swim wear swimsuits Indian beachwear bathers free shipping v s #8004
dydis atitinka, tik gaila, kad nera etiketes VS
NeGi parašė:
Muitinė panašu pradėjo rimtai dirbti![]()
Per kiek laiko viska gavai,kol kas sneiausias mano siuntynis pakibo pek balandzio 6 diena,ir vis dar laukiu.
as pirkau kelis vaikiskus drabuzelius, tai dydis imtas pagal ismatavimus. tai tiko, bet buvo keli dazantys
dabar jau muitinej sitas www.aliexpress.com/snapshot/6042394138.html, ziuresim kas bus, tikiuosi bus geras
kai gausiu pasidalinsiu, ne viena jau toki pirkusi
Jelena 27 parašė:
Per kiek laiko viska gavai,kol kas sneiausias mano siuntynis pakibo pek balandzio 6 diena,ir vis dar laukiu.
Telefono laikiklis užsakytas prieš 20d., iš jų 5 gulėjo mūsų muitinėj, bet siųstas per HongKongo paštą. Kiti atėjo maždaug po 1,5mėn.
ziuriu ir sitas jau muitinej www.aliexpress.com/snapshot/6043279759.html
buvau pamirsus kad is vis kazko laukiu
senokai ka pirkau, tai www.aliexpress.com/snapshot/6053423015.html dar situ laukiu, daznai virtinukus ir mini ceburekus darau is plikytos teslo tai uzsisakiau kad rankomis maigyt nereiketu
Labas rytas
kažkada ieškojom dukterėčiai tokių nutyskelnių ir niekaip nesugalvojom, kaip paieškoj surašyt, o va netyčiom užmačiau pardavėją, pas kurį tokio gėrio kiek nori
www.aliexpress.com/store/530595 gal kas nors irgi ieško tokių tysaliukų ;)
reginadr parašė:
Labas rytaskažkada ieškojom dukterėčiai tokių nutyskelnių ir niekaip nesugalvojom, kaip paieškoj surašyt, o va netyčiom užmačiau pardavėją, pas kurį tokio gėrio…
haremines kelnytes
kazi ar patogu su jom
Jelena 27 parašė:
Mūsų taipogi kai kurios prekės 04-06d. vis dar PEK.....
nors buvusios prekės PEK'ine 04-07d., 04-13d., 04-20 d. - penktadienį buvo jau Rodūnioje
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai