viioli parašė:
As 44m,dvynuku laukiames..irgi pati pastojusi
Sveikinimai, kaip vyresnėlė priėmė naujieną apie dvigubą skaičių sesių ar brolių?
viioli parašė:
Sveikinimai, kaip vyresnėlė priėmė naujieną apie dvigubą skaičių sesių ar brolių?
zvaigzdute5 parašė:
Sake norejo vieno,bet ne dvigubai.Labiau laukia nei as😄
viioli parašė:
Sveikinimai! Kai perskaitai tokias istorijas ir supranti kad tikrai stebuklu buna! 🤗
Kaip jums sekasi? Sunku turbut su 2 vaikučiais?
Ramuniupieva parašė:
Sveikinimai! Kai perskaitai tokias istorijas ir supranti kad tikrai stebuklu buna! 🤗
Tikrai būna. Mum dakktarai sakė arba pagalbinis arba tik stebuklas. Tai va tuoj 3 mėn stebuklui.
Ramuniupieva parašė:
Daug sunkiau nei vienas.Su vienu tiesiog skraidziau
Jurzole parašė:
Sveikos! Pernai ir aš gi pagimdžiau 47m. Džiaugiamės savo mielu 8 mėnesių Stebukliuku. Neseniai visi keliavome, jokių problemų nepatyrėm. Parsivežėm du dantukus![]()
…
Kaip džiugu už jus
Aukite sveikos ir protingos ♥️🌸
Sveikos gyvos , man 44 ir pakeliui 7-tas 😀 . Dievas nusprendė, kad mums reikia dar vieno 🤭 . Kaip suprantat netyčiukas , o aš jau buvau benurašanti premenopauzei... nuojautų nebuvo, simptomų irgi jokių išskirtinių. Tik vyras sako nu pasidaryk testą dėl ramybės ... aišku kadangi vėlavo mm tai testas ryškut ryškutėlis 😃 dar visą dieną vaikščiojau nesuvokda 😆😆😆 o mintys tokios , jei viskas gerai , tai pasiruošę priimti ateinatį žmogų . Dabar truputį pykina.. tik toks simptomas tikiuosi neįsisiūbuos ,bet labai lengvai . Manau viskas tebūna Dievo valioje . Vaikams dar nesakėm. Turėjom vieną skaudžią patirti, pasidžiaugėm ir 6savaičių pabėgo 🥲 . Laukiam kol sutvirtės pipirukas . O man dar tokios mintys ...toks mažiukas , gležnutis o jau turi tobulą sielą 🥰😍🥰 suprantu ,kad mūsų metai rizikos pilni , visoms linkiu smagaus ir jaukaus laukimo, o kam lemta ir duota ,kuo greičiau išvysti tas svajonių ||
4mama parašė:
Sveikos gyvos , man 44 ir pakeliui 7-tas 😀 . Dievas nusprendė, kad mums reikia dar vieno 🤭 . Kaip suprantat netyčiukas , o aš jau buvau benurašanti premenopauzei...…
Kaip as jums pavydziu
ir nesuprantu jusu kaip tiek vaiku galima uzauginti
ir is kur tiek sveikatos ir nervu galima tureti
cia finansiskai neeina suprasti is ko tiek vaiku ismaitinti, aprengti cia menesiui minimum 4000 tukstanciu reikia tureti dar kazkokie tai mokesciai, kitos islaidos dar 3000
lilija3 parašė:
Kaip as jums pavydziuir nesuprantu jusu kaip tiek vaiku galima uzauginti
cia finansiskai neeina suprasti i…
Mieste galbūt ir neįmanoma 😃 o mes ūkininkaujam , savas namas tai telpam 😀 ir aš dar dirbu vaikų dienos centre, tai nelabai ir aš žinau iš kur ta kantrybė
apie finansus nekalbam , nes ir aš pati nesuprantu iš kur pas mus tie pinigai ,bet nu netrūksta
lilija3 parašė:
Kaip as jums pavydziuir nesuprantu jusu kaip tiek vaiku galima uzauginti
cia finansiskai neeina suprasti i…
Sveiki. Ir as susimastau! Sumasto seima i kina eiti - 100 eur vien ant bilietu! Arba nuvaziuoti visi atostogu kad ir i Turkija, Egipta! Kad ir prie juros savaitelei! Palaukit, o ir automobilis ne 5 vietu! Omg! Galva sukasi apie burelius, isvykas, drabuzius pagalvojus!
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai