doxa parašė:
veika, pakolkas OV cia nei kvapo o ir tempa labai auksta kaip pirmoj fazej![]()
idomiai... O matuojuosi 6.30h ryte. si ryta vis dar 36.8. Laikosi jau antra diena.
doxa parašė:
veika, pakolkas OV cia nei kvapo o ir tempa labai auksta kaip pirmoj fazej![]()
idomiai... O matuojuosi 6.30h ryte. si ryta vis dar 36.8. Laikosi jau antra diena.
Maxy parašė:
lukterk, gal dar bus velyva OV
doxa parašė:
lukterk, gal dar bus velyva OV![]()
Nemanau, kad dar bus. Sakau, OV skausmukai buvo apie 14CD, o gleivingos isskyros gal 17-18CD. Siandiena jau 20CD ir jokiu pozymiu nera. Nors ir mmm dar jokiu pozymiu ner. Bet nieko. Vyraks kita menesi isvaziuoja i komandiruote, tai man paranku, kad ciklas uzsitestu :)))
Labas
Man antra diena skauda pilvą, skausmas kaip per Ov ( bet dvi dienos, visad skauda vieną dieną), išskyros KB, bet su kraujo priemaišom
tevu-darzelis.lt/rk3760@130304ce680
likiki parašė:
LabasMan antra diena skauda pilvą, skausmas kaip per Ov ( bet dvi dienos, visad skauda vieną dieną), išskyros KB, bet su kraujo priemaišom
![]()
Jei matytusi OV tai sakyciau,kad laukiesi
Bet, kad OV ner... hmm...
likiki parašė:
LabasMan antra diena skauda pilvą, skausmas kaip per Ov ( bet dvi dienos, visad skauda vieną dieną), išskyros KB, bet su kraujo priemaišom
![]()
net nznau kas cia gali buti
jei labai skauda, kreipkis i gine, gal kokia cista ar dar koks velnias, nes OV dar nebuvo si menesi...
Na ka, mano organizmas mane toliau ignoruoja...
OV turbut jau nelaukti?
Su vyru kol kas turim saugotis nuo pastojimo, bet manau,kad jau neber ko. Kaip manot?
tevu-darzelis.lt/rk32168@13030288dc1
Šaltakojė parašė:
Gal bus vėlyva, jei dar pakiltų temp.?
bet kad jau 21CD.
Maxy parašė:
bet kad jau 21CD.
Va merginos Jums pvz kaip 21 ciklo diena - OV
tevu-darzelis.lt/rk47788@1301032aeca
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai