makadral parašė:
Sveikos mergaitės!
Prisijungiu prie Jūsų, prieš kelias dienas tik pradėjau matuoti BKT. Pirmosios cik…
Sveika, prisijungusi ;) Tai normalu, iki ovuliacijos BT buna zemesne ir daznai pastovesne ;)
makadral parašė:
Sveikos mergaitės!
Prisijungiu prie Jūsų, prieš kelias dienas tik pradėjau matuoti BKT. Pirmosios cik…
Sveika, prisijungusi ;) Tai normalu, iki ovuliacijos BT buna zemesne ir daznai pastovesne ;)
tevu-darzelis.lt/rk61552@130822f1d74 nusprendziau sita cikla damusti su senu termometru, ir kaip manot eina graziai, ar cia tie sokinejimai nieko gero
Safari parašė:
tevu-darzelis.lt/rk61552@130822f1d74 nusprendziau sita cikla damusti su senu termometru, ir kaip manot eina graziai, ar cia tie sokinejimai nieko gero :hmmm…
Labai graziai eina!!! Taip ir toliau laikyk virsunese ta temp, o gal ir pavyks
Ar seniai planuojat?
SKY_cy parašė:
Labai graziai eina!!! Taip ir toliau laikyk virsunese ta temp, o gal ir pavyksAr seniai planuojat?
cia pirmas ciklas. Specialiai nd nedarom, visko neseku smulkmeniskai. Bt pradejau zymeti, nes noriu paziureti, kaip eina ciklas ir ar vyksta ov. si cikla nieko nesitikiu
Sveikos mergytes, man tie BKT grafikeliai kietas riesutelis, todel gal galit pakuomentuoti? tevu-darzelis.lt/rk60535@130813ec7f4
MM turetu prasideti po 3 dienu. ar pries pat mm neturetu BKT vel nukristi i zemiausia taska?
apie nestuma nedristu galvoti, nes manau,kad pastojus BKT turetu bent 37 siekti, ar as klystu.
Na zodziu, reikia jusu pagalbos, kad ismokciau savo grafikelius vertinti.
Is anksto dekoju
lliniux parašė:
Sveikos mergytes, man tie BKT grafikeliai kietas riesutelis, todel gal galit pakuomentuoti? tevu-darzelis.lt/rk60535@130813ec7f4
Na, temperauta del nestumo nebutinai siekia 37, kai kurioms tiek neuzkyla, bet dar lukteleti reiketu bent dienele ir atlikti testuka.
Kita vertus temp prie mmm nukrenta, taciau pvZ man ji nukrenta ta kone ta pacia diena arba diena pries. Visos mes skirtingos
SKY_cy parašė:
Na, temperauta del nestumo nebutinai siekia 37, kai kurioms tiek neuzkyla, bet dar lukteleti reiketu bent dienele ir atlikti testuka.
Na,luktelsiu dar pora dieneliu, ir stebesiu ar nukris ir ar ateis tos nelemtosios
lliniux parašė:
Na,luktelsiu dar pora dieneliu, ir stebesiu ar nukris ir ar ateis tos nelemtosios![]()
Man vieną ciklą nukrito tą dieną, kai prasidėjo mmm po kelių valandų, o šį ciklą 2 d. prieš mmm pradėjo pamažu kristi nuo 36,9 ir tą dieną, kai susirgau, ryte nukrito iki 36,72 - nemanyčiau, kad čia labai žema, nes buvo virš dengiančios linijos... bet vistiek baigėsi nesėkmingai, nors iki paskutiniųjų tikėjausi, kad ir iš tokios temp..
Dėl to ir sako, kad reikia bent tris mėn. pamatuoti, kad pažintum save, bet ir tai.. visokių staigmenų gali būti
pinger parašė:
Man vieną ciklą nukrito tą dieną, kai prasidėjo mmm po kelių valandų, o šį ciklą 2 d. prieš mmm pradėjo pamažu kristi nuo 36,9 ir tą dieną, kai susirgau, ryte nukri…
Siaip ar taip , matuosiu ir toliau, tada galesiu palyginti. visai idomu pazinti savo organizma
Sveikos.
Safari, puikiai uzkilai po O
lliniux, nera jokios nestumines BT, tiesiog individualiai ziurim pagal I faze, ir tik kokius 3 ciklus pamatavus, gali pazinti savo organizma, pradeti suprasti kaip pas tave viskas vyksta
Tai tikrai idomu ;) Linkiu, kad mmm neateitu
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai