Liutuke_tuke parašė:
oi aciu,meginsim ir sia nakti istvertika ggero pirkote mieste? ;)
nieko maisto ir dovaneliu. nes panele ejo i gimtadieni. ir i lt draugei issiunciau.. tai tiek ;)
Liutuke_tuke parašė:
oi aciu,meginsim ir sia nakti istvertika ggero pirkote mieste? ;)
nieko maisto ir dovaneliu. nes panele ejo i gimtadieni. ir i lt draugei issiunciau.. tai tiek ;)
BigIdea parašė:
Mum kaip aiskino, is agenturu jokio dekreto negausi, jie tau mokes apie 10% nuo algos kokius netus laiko![]()
Matyt nuo agentūros priklauso, nes man mokės dekretą, nunešiau pažymą, mokės 6 savaites 90%, paskui panašiai kiek ir job centras :)) bet esu girdėjusi kad daug kur nemoka
Agne_Ker parašė:
Matyt nuo agentūros priklauso, nes man mokės dekretą, nunešiau pažymą, mokės 6 savaites 90%, paskui panašiai kiek ir job centras :)) bet esu girdėjusi kad daug kur …
Agne_Ker parašė:
Matyt nuo agentūros priklauso, nes man mokės dekretą, nunešiau pažymą, mokės 6 savaites 90%, paskui panašiai kiek ir job centras :)) bet esu girdėjusi kad daug kur …
Man irgi taip pat mokės;)
AgneHill parašė:
as tikiuos kad man irgi taip mokes ;)
AgneHill parašė:
Man agentūra nemokėjo, per mažas savaitinis išdirbis buvo, bet moka job centras paskaičiavęs mano algų vidurkį. Aš jiems su payslip zu didžiausiom algom nusiunčiau ir jie paskaičiavo
onelife parašė:
Man agentūra nemokėjo, per mažas savaitinis išdirbis buvo, bet moka job centras paskaičiavęs mano algų vidurkį. Aš jiems su payslip zu didžiausiom algom nusiunčiau …
kiek turi gaut kad moketu?
sandramar parašė:
kiek turi gaut kad moketu?
Nesvarbu, turi būt išdirbęs 13 sav per 1.5metų. Ką jiems siųsi, jie iš to išves vidurkį
AgneHill parašė:
Kodėl visos pamini vilnones kojines kudikiui, kai kalba pakrypsta apie tai , ką dėtis į ligoninę? Ką tos vilnones kojinės daro ? Niekaip nesuprantu , nes cia tik Li…
Ale stimuliuoja akupunkturinius peduciu centrus.
As irgi nesidesiu ir net neturesiu nieko vilnonio, pas mano vyra baisi alergine seimos istorija, ji nuo vilnos beria ziauriai, tai jei seimoj yra alergijos stiprios atveju - egzemu, atopiniu dermatitu, tai vilna nerekomenduojama.
Mums tik naturali medvilne, bambukas arba sintetika.
AgneHill parašė:
Kodėl visos pamini vilnones kojines kudikiui, kai kalba pakrypsta apie tai , ką dėtis į ligoninę? Ką tos vilnones kojinės daro ? Niekaip nesuprantu , nes cia tik Li…
Jas deda kad stimuliuot kraujo apytaka ka tik gimusiam kudikiui. Cia jauciu kreivai paziuretu jei uzdetum
As savajam dejau tik po kokiu poros valandu,nes uosviene buvo atsiuntusi
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai