asttaify parašė:
du...
Bet taip pikta, galva skauda, miego ziauriai truksta. Diena issivaikstau, bet ryte…
Koks fainutis.ir dantukai du sviecia.man ir ryte sunku buna pasikelt lb.vet ka reik ir keliuosi nes reikalauja papo
asttaify parašė:
du...
Bet taip pikta, galva skauda, miego ziauriai truksta. Diena issivaikstau, bet ryte…
Koks fainutis.ir dantukai du sviecia.man ir ryte sunku buna pasikelt lb.vet ka reik ir keliuosi nes reikalauja papo
alawrute parašė:
Nu o mano mazgys dar vis bedantis![]()
nereikia skubet, viskas bus savu laiku
as kiek domejausi tai 5 men dar ankstoka dantukams
kitiem dygsta kokiu 9-11 men
miiglle parašė:
sveikos mamytes. kokius rinkotes indelius vaikucio kosytems? ar rinkotes kad tiktu ir kosytem laikyti, maitinti is ju, bei tinkanciu veztis esant reikalui?
as tai i paprasta dubeneli susitrinu kolkas. Kiek gi ten jis suvalgo :))) bet jau tuoj ieskosiu ko idomesnio:))
alawrute parašė:
Nu o mano mazgys dar vis bedantis![]()
sveikute, kaip nueisit pas daktare tai parasyk ka pasakis ji del primaitinimu. idomu kiek lieps duoti valgyti. Mums sake duoti darzoviu koses ir kruopu. Ir tik po 100ml. Jis tikrai daugiau suvalgo, tai db nzn kaip daryt
Mažiau reikia klausyt tų daktarių. Jom tai per storas vaikas, tai per plonas. Tai negi dabar valgyt neduod vaikui, kad tik plonas būtų? Aš arkliškom dozėm nedaviau valgyt, bet jei valgydavo, tai duodavau ir virš 100ml. Bus juk ir tokių dienų, kai nieko į burną neįkiši.
asttaify parašė:
sveikute, kaip nueisit pas daktare tai parasyk ka pasakis ji del primaitinimu. idomu kiek lieps duoti valgyti. Mums sake duoti darzoviu koses ir kruopu. Ir tik po 1…
Laba.mum jau apie primaitinima praita karta sake kai buvom 5men.tai sake po 120 ml.bet mano ir daugiau suvalgo. Sake duot darzoviene. As tai zinok paklausau ju bet padarau kaip man atrodo
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai