ChoCoLate. parašė:
Gal zinot ar reikia nutraukti duphastono vartojima jei ji geriu tik 3 dienas ir siandien pradejo rudai teplioti? Siaip tureciau gerti 10 dienu ir laukti mm...
Tepliojimas ne mmm, tad gerkit toliau
ChoCoLate. parašė:
Gal zinot ar reikia nutraukti duphastono vartojima jei ji geriu tik 3 dienas ir siandien pradejo rudai teplioti? Siaip tureciau gerti 10 dienu ir laukti mm...
Tepliojimas ne mmm, tad gerkit toliau
Ok, geriau toliau duphastona, kaip ir saket, nes tas tepliojimas buvo vienkartinis ir tik toks sviesiai rudos spalvos. Toliau nebetepliojo. Taciau kas cia darosi dabar, vakar buvo myliukas, dufa geriu toliau ir siandien pasirode sviesio kraujau pliupsnis, jau galvojau gal mm atejo, nors dar nespejau isgerti visu paskirtu 10 dienu (siandien yra 5 diena). Ir vel viskas, dingo kraujas. Nieko nesuprantu... Jauciu pilvo maudima, atrodo kad susirgsiu, bet niekaip neprasideda normalios mm. Ka galit patarti? Kas cia vyksta?
ChoCoLate. parašė:
Ok, geriau toliau duphastona, kaip ir saket, nes tas tepliojimas buvo vienkartinis ir tik toks sviesiai rudos spalvos. Toliau nebetepliojo. Taciau kas cia darosi da…
Gerkit toliau. Išgėrus 10tab nutrauks it ir iš šauks mmm
laukiantistebuklo parašė:
Gerkit toliau. Išgėrus 10tab nutrauks it ir iš šauks mmm
Ne, vistik man jau pramuse normaliai. Tai daugiau jau nebegersiu
ChoCoLate. parašė:
Ne, vistik man jau pramuse normaliai. Tai daugiau jau nebegersiu![]()
Jeigu pramušė, tada nebegerkit
ChoCoLate. parašė:
Ok, geriau toliau duphastona, kaip ir saket, nes tas tepliojimas buvo vienkartinis ir tik toks sviesiai rudos spalvos. Toliau nebetepliojo. Taciau kas cia darosi da…
Tas pats ir man buvo. Geriau 3 mėn. mu ziauriai bloga buvo( pykina, krutine skauda, pilva maudzia). Poryt eisiu pagal programa darytis tepineliu, paklausinesiu as jos vel... nes panasu kad gydytoja is tokiu kur bile pasirt kazka gert.
Ta proga gal kas kaune rekomendotumet gine? Kad ir privaciai, bet zmogu kuris iesko problemos, o ne nuraso tave kaip bergzdzia karve..☹️🤔
Žakė parašė:
Tas pats ir man buvo. Geriau 3 mėn. mu ziauriai bloga buvo( pykina, krutine skauda, pilva maudzia). Poryt eisiu pagal programa darytis tepineliu, paklausinesiu as j…
Žydrūnas Žėba 👏
Sveikos, gal kurios susidūrėt su dufo vartojimu dėl per mažo progesterono kiekio po ov? Pirmas tyrimas darytas(cd21, turiu įtararimą, kad tik 2dpo), antras tyrimas darytas 7dpo, vartojant antrą mėnesį. Mano klausimas: ar galėjo per du mėnesius pakelti nuo 5 iki 82 nmol(norma nuo 10)
ar vistik per anksti buvo tyrimas padarytas? Vartoju 10 d. po vieną tabletę.
Žvorūna parašė:
Sveikos, gal kurios susidūrėt su dufo vartojimu dėl per mažo progesterono kiekio po ov? Pirmas tyrimas darytas(cd21, turiu įtararimą, kad tik 2dpo), antras tyrimas …
Jei gerai supratau, tai ivyko gera ovuliacija. Irjei 85 nmol, panasu gal jau ir nestuma
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai