Ayta parašė:
Man taip buna, lb pikta, papykina
Vadinas ne man vienai. Galvojau jau stogas "vaziuoja", tiek pyktis ima, irzlumas, atrodo uzsiplieskiu del bet ko. Ir dar, valgyti norisi nesamones🙈.. bet geriu daug papildu, tai gal ne del duphastono.
Ayta parašė:
Man taip buna, lb pikta, papykina
Vadinas ne man vienai. Galvojau jau stogas "vaziuoja", tiek pyktis ima, irzlumas, atrodo uzsiplieskiu del bet ko. Ir dar, valgyti norisi nesamones🙈.. bet geriu daug papildu, tai gal ne del duphastono.
Drugele123 parašė:
Vadinas ne man vienai. Galvojau jau stogas "vaziuoja", tiek pyktis ima, irzlumas, atrodo uzsiplieskiu del bet ko. Ir dar, valgyti norisi nesamones🙈.. bet geriu daug…
Drugele123 parašė:
Vadinas ne man vienai. Galvojau jau stogas "vaziuoja", tiek pyktis ima, irzlumas, atrodo uzsiplieskiu del bet ko. Ir dar, valgyti norisi nesamones🙈.. bet geriu daug…
As ir galvojau tada, kad proteju, bet gine pasake, kad normalu🙂
Ayta parašė:
As ir galvojau tada, kad proteju, bet gine pasake, kad normalu🙂
Dekui🙂
Drugele123 parašė:
Aha... Aš kaip tik geriu duphaston, taip man su galva negerai. Pikta, viskas erzina, mąstyt blaiviai neina. Iš pradžių galvojau charakteris pakito, bjauri tapau, paskui pagavau kad su dupho vartojimu 😂😂😂 blemba atrodo netoks stiprus, bet veikia. Ypač galvai 🤣
Vikošius parašė:
Aha... Aš kaip tik geriu duphaston, taip man su galva negerai. Pikta, viskas erzina, mąstyt blaiviai neina. Iš pradžių galvojau charakteris pakito, bjauri tapau, pa…
O taip. Labai jauciasi, atrodo nervai kyla lygioj vietoj🙈
Sveikos merginos , aš su tokiu klausimu
Kadangi kelias sav. neprasidėjo mėnesinės gyditoja išrašė 10 dienų gerti dupastona , šiandien jau 8 diena kaip geriu ir aišku mėnesinių nėra , kadangi labai papilnėjo ir pasidarė labai jautri krūtinė pasidariau NT ir jis teigiamas , ar gali teigiamą atsakymą įtakoti dupastono vartojimas?
Ačiū už atsakymus
Selita parašė:
Sveikos merginos , aš su tokiu klausimuKadangi kelias sav. neprasidėjo mėnesinės gyditoja išrašė 10 dienų gerti dupastona , šiandien jau 8 diena kaip geriu ir a…
Tikrai ne, sveikinu🙂bet db pati nenutraukit dufo, gali ivykt persileidimas, nes staigiai kris pgr, pasitarkit su gine🙂
Selita parašė:
Būtų superbet man kažkaip nesiriša čia, nes 26d. darė echo rado cista kiaušidėje , išrašė dupastona mėnesinėm iššaukti , ryt pasiskambinsiu ginei, gal priims iš…
Tai ten bus macius geltonkunio funkcine cista. Geltonkunis susiformuoja po ovuliacijos is sprogusio folikulo. Geltonkunis gamina progesterona, kuris butinas nestumui. Todel dabar butinai vartokite toliau duphastona, nenutraukit. Nes nukritus progesterono kiekiui kraujyje nestumo pradzioje, yra tikimybe persileisti
Rekomenduociau dar pasidaryti ir kraujo hcg tyrima, o pas ginekologe uzsiregistruoti po keletos savaiciu, nes echo dar nestumo nematys, dar per mazas. Aisku, ryt dar pakartokit 1-2 testukus, isitikint, kad sis testas nera melagis ;)
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai