Pučkoriukas parašė:
Na mamytės, niekas daugiau nepagimdė? ☺️
Yra grupė FB, bet mūsų ten tik 24 merginos, tad paklausiu ir čia.
Sveika,jei dvynys A sedi ir neapsiverčia,tai tada cp,man taip buvo,A sedejo ,o B tai sedejo ,tai skersa buvo tai dare cp.
Pučkoriukas parašė:
Sveika,jei dvynys A sedi ir neapsiverčia,tai tada cp,man taip buvo,A sedejo ,o B tai sedejo ,tai skersa buvo tai dare cp.
Mil Dute parašė:
Kaip prisijungti i fb grupe ? Kaip suvesti ?
Mil Dute parašė:
Kaip prisijungti i fb grupe ? Kaip suvesti ?
Vaiva77 parašė:
Turėjom, bet va kaip gavosi 😃 jaučiuosi gerai, net nespėjau suprasti kai jau pagimdžiau😊 leliukai kol kas irgi gerai jaučiasi, tikiuosi taip bus ir toliau. Tiesiog …
Sveikute, sveikinu🥹 linkiu mažyliams aukti ir stipreti o mamytei kantrybes ir neprailkstancio laiko ligonineje, tikiu greitai pasieksite namus dideliais zandukais!!!🥰🥰🥰♥️
Labas, ar abiejų dvynių judesius gerai jaučiate? Eina 25sav., jau apie 3sav jaučiu dvynį B, bet jam pradėjus judėti - dvynį A pradėjau jausti atrodo vis mažiau, dabar kuris laikas (gal 2d) atrodo visai nejaučiu jo, arba lyg retkarčiais gal labai silpnai, ar verta nerimauti? Pas gyd.tik antradienį, nelabai kur gausiu UG anksčiau
Lelija011 parašė:
Kad ir su dvyniais dėl judesių iki 30sav be panikos, mano pvz dvynys a taip giliai klubuose įsitaisęs,kad daktarė širdelės neišklauso, judesius jaučiu tik naktį arb…
Ačiū, ramiau lauksiu vizito, tikiuosi viskas gerai
Pučkoriukas parašė:
Nesu tikra, kaip yra su identiškais, bet, jaučiu, turėtų būti taip pat, kaip su neidentiškais. Svarbu, kad pirmas dvynys būtų galva žemyn, antras ne taip svarbu. Tik juokinga, kad jų pirmumas dar gali keistis. Pvz, pas mane kone visą nėštumą visi sakė, kad pirmiau turėtų gimti dvynė A, bet likus gal mėnesiui iki gimdymo B nusileido žemiau ir nutarė, kad ji bus pirmoji😀
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai