brigita.ku parašė:
Kokiam mieste? Aš użdirbau 800, bet per dekreto laikotarpį 2 metus atlyginimai tikrai nestovėjo vietoje ir iki 1000 manau būčiau pasikėlusi.
Kaune cia
brigita.ku parašė:
Kokiam mieste? Aš użdirbau 800, bet per dekreto laikotarpį 2 metus atlyginimai tikrai nestovėjo vietoje ir iki 1000 manau būčiau pasikėlusi.
Kaune cia
Ner.inga parašė:
Mano vyras (nu t.y.sugyventinis, vaiko tėvas) miškininkystę baigė, kažkada svajojo miškininku dirbt. Svajojau ir aš būt miškininko antrąja puse, po miškus kartu lak…
Aciu uz padrasinima, as manau kad tiek verta buciau, bet po pokalbio suzinosiu kiek sefas pasiruoses mane ivertint:-)))
Ringailiux parašė:
Manęs kai klausia apie mano atlyginimą, aš nematau prasmės slėpt. Jei kam atrodo netaktas, tai ir neužduoda tokio klausimo. O jei užduoda, vadinas nemato tame nieko…
Dėl statybos
Mes irgi nežinom tikslios sąmatos - tiesiog smulkmenos pabėgo, o įrenginėjant jau buvo pabodę viską skaičiuot
Mes įdėjom daug darbo ieškodami medžiagų, visą tiekimą ir darbininkų paiešką patys darėm, pridavimą patys tvarkėm, tai galiu pasakyti (praėjus 3 metams), kad jei reikėtų rinktis - vėl statytume
apytiksli sąmata su baldais ir buitine technika gavosi panaši į pastatytą namą su daline apdaila ir gerokai mažesnė nei draugams rekonstruojant seną namą.
Ringailiux parašė:
Manęs kai klausia apie mano atlyginimą, aš nematau prasmės slėpt. Jei kam atrodo netaktas, tai ir neužduoda tokio klausimo. O jei užduoda, vadinas nemato tame nieko…
Mes su geriausia drauge dirban tam paciam mieste, tai pasikalbam apie atlyginimu dydi ir atliktus "rinkos tyrimus", o kitu neklausiu net kai jie manes paklausia:-)))
zabukas parašė:
Dėl statybosMes irgi nežinom tikslios sąmatos - tiesiog smulkmenos pabėgo, o įrenginėjant jau buvo pabodę viską skaičiuot
Mes įdėjom daug darbo ie…
Jei ne paslaptis, kiek kv kaina su pilna apdaila isejo? (Be baldu). Ir kokia energetine klase?
S.P.P. parašė:
Jei ne paslaptis, kiek kv kaina su pilna apdaila isejo? (Be baldu). Ir kokia energetine klase?
Be baldų nepasakysiu - reiktų kelt failus kompe. Viskas bendrai kas šiai dienai yra - nepilnai 1000 už kv.m.(nėra tvoros, vartų, veja ne elitinė, vienam vaiko kambary baldai iš buto, trūksta šviestuvo). Bet statyti pradėta 2013 m. rudenį, priduota 2016 sausį. Klasė B, dėl A būtų reikėję pasidaryti sandarumo testą, nedarėm, nes nematėm reikalo
zabukas parašė:
Dėl statybosMes irgi nežinom tikslios sąmatos - tiesiog smulkmenos pabėgo, o įrenginėjant jau buvo pabodę viską skaičiuot
Mes įdėjom daug darbo ie…
Na bet vistiek jei kas paklaustų galėtumėt atsakyt kainavo 50 000, 100 000, 150 000, ar 200 000 plius minus? Va uošvių kaimynas statėsi namą, aš jį kieme pirmą kartą gyvenime sutikus paklausiau, kiek kainavo ir žmogus nė nemirktelėjęs man atsakė. Vėliau su jo žmona kalbėjaus jau prie arbatos, tai centas į centą savo pajamų nepasakė, bet plius minus ramiausiai papasakojo. Matyt užtaikiau ant savo tipo žmonių
zabukas parašė:
Šiem tiek virš 150000, su viskuo, ką rašiau ankstesniam poste. Čia su sklypu![]()
Koks miestas? Mes su vyrum juokavom, kad reikia i statybas pereiti
ten geresni pinigai
man tai kosmines tos kainos... bandau dabar deretis
zabukas parašė:
Šiem tiek virš 150000, su viskuo, ką rašiau ankstesniam poste. Čia su sklypu![]()
Na va prašau
Viešam interneto forume, nepažįstamai mamytei atsakėt. O mano pusbrolis privačiam pokalbyje mekena
Keisti man tokie žmonės. Atrodo iš tarybinių laikų atėjusi kokia tai gėda apie pinigus kalbėti
Apie tai kaip vaikas papus nugraužė - prašau, apie dar kokius asmeninius šeimos "skalbinius" - mielai. O apie pinigus jau "neskanu"
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai