Ner.inga parašė:
Klausimas visoms?![]()
Zinoma
Ner.inga parašė:
Klausimas visoms?![]()
Zinoma
Labai aciu uz paatviravimus! Tas atlyginimas subtilus dalykas....vat net forume sunku atvirai pasisakyt...o mane net zudo vyro gimines, kurie nuolat tiesiai klausia kiek uzdirbu...o meluot ar neatsakyt nemoku...pasakau tiesa, nors man tai ziaurus netaktas atrodo....
Dekinga uz jusu atviruma-turesiu eit del atlyginimo kelimo kalbet tai ir pasisemiau siektiek drasos
nors is kitos puses ir nusodinot truputi-uzdirbu 1000 ir galvoju apie 1500 nes darbo dvigubai dasides, bet matau, kad jei susitarsiu ant 1300 gal ir visai nebligai cia bus
as dirbu pirkimu vadybininke-darbas labai patinka, tik vis tu pinigeliu daugiau norisi
zinoma kai pamastau kad vyras miskininkas tik 600eur gauna (bet tas jo darbas, jo meile begaline-ir hobis ir darbas viename)....tai tureciau but kaip ir patenkinta...bet vis tas zmogus vis daugiau nori...
LaVa parašė:
Labai aciu uz paatviravimus! Tas atlyginimas subtilus dalykas....vat net forume sunku atvirai pasisakyt...o mane net zudo vyro gimines, kurie nuolat tiesiai klausia…
Kokiam mieste? Aš użdirbau 800, bet per dekreto laikotarpį 2 metus atlyginimai tikrai nestovėjo vietoje ir iki 1000 manau būčiau pasikėlusi.
Dabar norėčiau bent 1200, bet po dekreto reiks keltis nuo tų 800
O jūsų atveju manau 1500 nerealu iš karto, nes 50 proc. keliatės. 1300 realu - pradžiai
paskui vėl krutinsit, nors nežinau kokios lubos jūsų įmonėje. Aišku ir jos nėra nestumdomos.
o norėt użdirbt daugiau ir to siekti (kas dirba privačiame versle ypać, nes na tikrai yra sektorių valstybinių, kur norėk nenorėjęs kitaip nebus, belieka susitaikyt arba keist profesiją) tikrai sveikintina
Sutinku su jumis ir dėl klausimų apie atlyginimą. Man toks netaktas atrodo. Bet tikrai sulaukiu tokių klausimų ( čia jau mano giminės), ir kadangi nemėgstu mykti ir vyniot sakau kaip yra. Ir dabar būna - tai kiek tu dabar to dekreto gauni.. ?
Kaip ir su daigtais, neklausiu kas kiek mokėjo, pasidžiaugiu kad gražu, smagu ir tiek...
Bagirija parašė:
Dar pridursiu prie jūsų pasakymo, jog ne kiekvienas gali būt bosas, net pats sau, nes pvz tokiam žmogui reikia konkrečių ribų ką kur ir kaip daryti..![]()
Ta ir norejau pasakyti
Ner.inga parašė:
Oi neee... Niekaip nesutikčiau, kad būti pačiam sau bosu - geriausias variantas.
Ooo taip ? Rimto verslo as nenoreciau tureti - atsakomybe pries darbuotojus, uzsakovus. Man atrodo, tokie zmones dirba net miegodami
LaVa parašė:
Labai aciu uz paatviravimus! Tas atlyginimas subtilus dalykas....vat net forume sunku atvirai pasisakyt...o mane net zudo vyro gimines, kurie nuolat tiesiai klausia…
Mano vyras (nu t.y.sugyventinis, vaiko tėvas) miškininkystę baigė, kažkada svajojo miškininku dirbt. Svajojau ir aš būt miškininko antrąja puse, po miškus kartu lakstyt, kur nors gamtoj gyvent. La fa, ir alga būtų jau nebesvarbi. Realybė tokia, kad jis tokio darbo negavo, išbandė nemažai kitokių. Šiuo metu sėdi namie, tėvystės atostogose, kurios po kelių mėn.jau ir baigsis. Užpakalis jam niežti, kaip dirbt nori jau.
O kodėl "nusodino"? Tik jūs žinot savo darbo specifiką, kiek galit gaut ir t.t. Kiekvienas darbas skirtingas, skirtingos ir algos. Nesilygiuokit į nieką ir nedarykut sau "lubų" pagal kitų algas
LaVa parašė:
Koks atlyginimas jums siais laikais atrodo motyvuojantis?
Minimum 1000
LaVa parašė:
Manęs kai klausia apie mano atlyginimą, aš nematau prasmės slėpt. Jei kam atrodo netaktas, tai ir neužduoda tokio klausimo. O jei užduoda, vadinas nemato tame nieko blogo. Vyras man neleidžia viešint jo atlyginimo, tad kiek jis tiksliai uždirba žino tik artimiausi draugai. Bet mano draugų ratas nemano, kad apie pinigus kalbėti negražu. Atvirkščiai - kalbos apie pinigus yra gana įdomios ir vieni iš kitų galim pasisemt patirties ir minčių
Žinom ir kiek kas uždirba, ir kiek kas išleidžia, kas kokią paskolą pasiėmęs, kas kokį nekilnojamąjį turtą ar kokių akcijų turi ir t.t. Kaip tik užvakar draugė peržiūrėjo mūsų visą excell failą, kur iki paskutinio cento yra visa informacija apie mūsų pinigus. Nori jie su vyru kažką panašaus pasidaryti. Man negaila, nes jie irgi nuo mūsų neslepia tokios info
Man kaip tik labai keista atrodo kai pusbrolis statosi namą ir klausiu, kokia sąmata, o jie su žmona pradeda mekent kažką iš serijos "Nemažai"
Negi čia visuotinė paslaptis? Kiba aš su ta informacija kažką blogo padarysiu? Gi klausiau, nes patys svarstėm tada ar statytis ar jau pastatytą pirkti
O man kazkaip dzin kalbeti apie tai, kiek mes uzdirbam
Musu aplinkoj visi draugai atvirai apie tai snekames, tevai klausia - pasakau. Zinom viska - kas kiek uz paskola moka, kiek nusiderejo, uz kiek plyteles pirko
Labai gerai is sono patarti kartais. Draugams paskaiciavo namo samata darbu 9000 eur apdailininkas, vyras iskart ta samata persiuncia mano teciui, kuris tuo visa gyvenima uzsiima. Ir rezultate draugai nusideri 2000 eur
Pvz., mano vyras uzdirba 1500-2000 eur, ir kai snekames su draugais, jie visada sako, kad va, gerai, jei tu tiek uzdirbi, sefui sakysiu, kad cia sitoj srity ne kosmosas kazkoks tiek uzdirbt. Ir ka - du draugai jau taip pasikele algas, dziugu, ju seimos geriau gyvena
As pradejau dirbti sau, klausia
manes, kiek uzdirbu, pasakau, tai drauges ir sako, kad spyris i uzpakali mum, reikia daugiau ir man, ne minimuma, gali tu - galiu ir as ;)
Bet pati neklausiu kitu, nes gali dar tikrai netaktu palaikyti...
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai